Marantz Melody M-CR412 - Klasične Hi-Fi zmogljivosti v sodobnem dizajnu

Marantz Melody M-CR412 - Klasične Hi-Fi zmogljivosti v sodobnem dizajnu

Avdio svet je avgusta 2019 postal bogatejši za Hi-Fi sistem z velikim številom možnosti kot so CD reprodukcija, FM / DAB+ radio in vgrajen Bluetooth, ko se k temu doda še eleganten in moderen dizajn in znana Marantz kakovost zvoka je rezultat najnovejši CD sprejemnik z imenom Marantz Melody M-CR412.

Inženirski tim z več kot 65 let izkušenj v projektiranju in izdelavi vrhunskih hi-fi komponent je pazljivo dizajniral tudi to napravo s skrbjo, da ponuja izjemne zmogljivosti vaših priljubljenih CD diskov in radijskih postaj. Koncept tega mini sprejemnika temelji na konceptu ravno kar predstavljenega mrežnega CD sprejemnika Melody X (M-CR612) – izdelana sta iz istih vrhunskih materialov, ki dvigujejo kakovost zvoka na nivo, ki v vsakem pogledu presega njegove »majhne« dimenzije.

mcr412_2

 

Ljubitelje glasbe ne sme zavesti 11 cm višina sprejemnika. Maksimalna izhodna moč je 2 x 60W, kar je dovolj, da zapolni tudi velike dnevne prostore z znanim Marantz zvokom. Popolnoma prilagojen za reprodukcijo najboljših možnih zvokovnih zmogljivosti, Marantz Melody M-CR412 vsebuje visoko kakovostne dele in razvojne rešitve prevzeta iz vrhunskih Marantz naprav.

Ob štirih kanalih visoko učinkovitega digitalnega ojačanja zvoka nizkega popačenja je možno priklopiti dva para zvočnikov ter z njima upravljati z neodvisno kontrolo glasnosti za vsak par. Ponuja tudi bi – amp način dela, znan med avdiofili po še bolj kakovostnem zvoku iz enega para zvočnikov.

mcr412_3

 

Marantz Melody M-CR412 je tudi popolnoma kompatibilen z skoraj vsemi zahtevnimi zvočniki, tudi 4-ohmskimi modeli. Avdio povezljivost je dodatno razširjena z USB-A vhodom na zadnji strani, ki podpira tudi reprodukcijo glasbe visoke ločljivosti, vključujoč FLAC, ALAC ali DSD datoteke.

Uporabniki lahko povežejo digitalno TV ali kabelski / satelitski set-top box in Blue-Ray ali DVD predvajalnik, na enega od dveh digitalnih optičnih avdio vhodov, da bi uživali v reprodukciji avdio zapisa polnega dinamičnega razpona iz priljubljenih filmov ali TV oddaj.

Še ena izmed možnosti, ki jih ta sprejemnik ponuja je zaznavanje zvočnega signala s televizorja, kar povzroči, da se sprejemnik avtomatično prižge ter se ga lahko programira, da deluje z daljinskim upravljalnikom TV-ja za glasnost, izklop zvoka in izbiro vhoda, kar zamenjuje ostale daljinske upravljalnike med gledanjem televizijskih postaj.

mcr412_5

Ob tem uporabniki pametnih telefonov lahko enostavno streamajo svojo glasbo na Melody preko Bluetooh povezave in uživajo v popolnoma novi kakovosti priljubljene glasbe. Marantz Melody M-CR412 predstavlja dovršen dodatek vsakemu življenjskemu prostoru in estetsko ga dopolnjuje zahvaljujoč svojem kompaktnem ohišju in prefinjenemu brezčasnemu stilu.

Dodatni dotik kakovosti daje tudi deluxe pokončni svetlobni trak na sprednji plošči – moderni Marantz zaščitni znak. Marantz Melody M-CR412 je dostopen v elegantni črni in klasični silver/gold izvedbi.