Marantz Melody X – Resnične HiFi zmogljivosti in neomejena glasbena izbira v elegantnem ohišju!

Marantz Melody X – Resnične HiFi zmogljivosti in neomejena glasbena izbira v elegantnem ohišju!

Eleganten in sodoben dizajn s predvajanjem CD-jev, FM / DAB radijskim sprejemnikom, moderno streamanje glasbe, glasovnim upravljanjem in vgrajeno tehnologijo HEOS multiroom - glavne značilnosti najnovejših Marantzovih omrežnih CD predvajalnikov s popolnim hi-fi sistemom z imenom Melody X.

Mini stereo sprejemnik je zasnovan in celovito zasnovan s strani strokovne ekipe, ki že več kot 65 let proizvaja najsodobnejše visokotehnološke komponente, tokrat pa je izdelala tudi napravo, ki zagotavlja izjemno zmogljivost vašega najljubšega avdio zapisa. Namenjen je sodobnim avdio datotekam in je izdelan iz vrhunskih materialov, ki zvišajo kakovost zvoka na raven, ki presega dimenzije tega omrežnega sprejemnika.

melodyx_vijest_1

S štirimi visoko zmogljivimi kanali in digitalnim zvokom z majhnim izkrivljanjem lahko preprosto kodirate Melody X za pogon dveh parov zvočnikov, ne glede na glasnost vsakega para. Združljiv s skoraj vsemi zahtevnimi zvočniki, tudi s 4-ohmskimi modeli. Sprejemnik je popolnoma optimiziran za reprodukcijo najboljših možnih zvočnih zmogljivosti, kompaktne signalne poti pa zmanjšajo popačenje in izboljšajo zvok.

Vgrajena tehnologija HEOS vam omogoča, da uživate v vaši najljubši glasbi, ki jo nadzira intuitivna aplikacija - streamanje glasbe je na voljo na storitvah, kot so Spotify, TuneIn, Deezer, Tidal, Sound Cloud ... in iz internetnega radia ali osebnih glasbenih datotek. Z dodatnimi komponentami HEOS, kot so na primer HEOS zvočniki ali sprejemniki, ki podpirajo HEOS, lahko preprosto predvajate vso svojo glasbo v eni ali več sobah. Omogoča tudi streamanje glasbe iz katerega koli iPhone, iPad, Mac ali Apple TV, kar zagotavlja popolno sinhronizacijo z zvočniki preko AirPlaya 2. Enostavno upravljanje glasu z vodilnimi glasovnimi pomočniki omogoča popolno prilagodljivost. Glasovni ukazi preko Amazon Alexa, Google Assistant ali Apple Siri, ki začnejo predvajanje vaše najljubše glasbe, povečujejo glasnost, preklapljajo zvočne posnetke, spreminjajo vnose in še več.

melodyx_vijest_3

Povežite digitalno televizijo ali kabelski / satelitski set z Blu-ray ali DVD-jem na katerikoli od dveh digitalnih avdio vhodov in uživajte v predvajanju digitalnih zvokov vaših najljubših filmov in televizijskih oddaj v celotnem dinamičnem razponu.

Ta sprejemnik je specifičen, da se lahko samodejno sproži, ko zazna avdio signal iz televizorja in ga je mogoče programirati za upravljanje daljinskega upravljalnika televizorja za izbiro glasnosti, utišanja in vira. Melody X je popoln dodatek vsakemu življenjskemu prostoru, zahvaljujoč kompaktnemu ohišju in prefinjenemu, brezčasnemu slogu. Na sprednji plošči je sodobna marantzova blagovna znamka - razkošni vertikalni poudarki, ki dajejo dodaten (eleganten) pridih kakovosti.

Marantz Melody M-CR612 CD sprejemnik je na voljo v Sonus Art trgovini od začetka maja v elegantni črni in klasični zlato-srebrni barvi.

melodyx_vijest_5