Marantz NR1200 stereo sprejemnik - HiFi zvok, HDMI povezave in vgrajen mrežni predvajalnik

Marantz NR1200 stereo sprejemnik - HiFi zvok, HDMI povezave in vgrajen mrežni predvajalnik

Stereo sprejemnik Marantz NR 1200 je enostaven za postavitev in je neposreden tekmec soundbarom za sistem domačega kina, saj zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka, večjo moč kateremu koli zvočniku, ki ga izberete, in večjo povezljivost, pa tudi ponuja storitve pretoka glasbe. Sodoben in eleganten, NR1200 je odlična izbira v sistemih za domači kino in hifi.

Ne glede na vaše avdiofilske usmeritve, ta stereo sprejemnik vedno znova oddaja zvok, ki ga potrebujete, zahvaljujoč močnemu ojačevalniku s high current tehnologijo in ločenim L / R ojačevalnikom in transformatorjem. Z močjo 75 W na kanal (pri 8 ohmih), uživajte v svoji glasbeni zbirki s prefinjenim Marantz zvokom.

Stereo sprejemnik vsebuje kar 5 HDMI vhodov, pri čemer vsak podpira HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz video, HLG, HDR10 ... Poleg tega ARC (Audio Return Channel) podpira prenos zvoka s televizorja prek enega samega kabla HDMI, kar poenostavi celotno nastavitev.

nr1200-druga

Pretok glasbe je možen iz priljubljenih glasbenih storitev (na primer Spotify Free in Premium, Amazon Music, Tidal, Deezer) prek Bluetooth, AirPlay 2 ali prek aplikacije HEOS. Z vgrajeno tehnologijo HEOS uživajte v svoji najljubši glasbi v kateri koli sobi vašega doma za popolnoma brezžično zvočno izkušnjo po vsem domu.

Popolna prilagodljivost je zagotovljena tudi z možnostjo glasovnega nadzora prek vodilnih glasovnih pomočnikov in integriranega HEOS-a. Povejte svoje ukaze prek Amazon Alexa, Googlovega pomočnika ali Apple Siri Voice Control: prosite, da predvaja svojo najljubšo glasbo, povečate glasnost, preklopite na naslednji zvok, preklopite vhode in drugo.

nr1200-treca

Konec leta 2019 bodo uporabniki po posodobitvi vdelane programske opreme lahko brez težav povezali slušalke Bluetooth s sprejemnikom in tako uživali še več udobja in svobode pri poslušanju. Ko so povezani lahko uporabniki poslušajo zvok samo skozi slušalke ali hkrati poslušajo zvočnike tudi v prostorskem načinu.

Z vgrajenim DAB + sprejemnikom lahko uživate v poslušanju digitalnega radia brez motenj ali izkrivljanja, ljubitelji vinila pa lahko zlahka povežejo svoj gramofon na fono vhod na sprejemniku in uživajo v jasnosti klasičnega zvoka iz lastne kolekcije plošč.

Stereo sprejemnik Marantz NR1200 je na voljo v črni in srebrni barvi, s številnimi izvedbami in toplim zvočnim podpisom pa omogoča brezhibno vključevanje v kateri koli prostor!

nr1200-cetvrta