Marantz PM7000N - Novi mrežni integrirani HiFi ojačevalec

Marantz PM7000N - Novi mrežni integrirani HiFi ojačevalec

Marantz nadaljuje svojo dolgoletno tradicijo izdelovanja vrhunskih naprav in tudi tokrat je tako - britanski portal What Hi-Fi je izbral novi integrirani mrežni ojačevalec Marantz PM7000N za najboljšega v svojem razredu. Ojačevalnik nosi naslov "najboljši hi-fi sistem v cenovnem razredu do 1000 £".

Ojačevalec ponuja veliko možnosti pri predvajanju glasbe. Vgrajen HEOS omogoča predvajanje glasbe iz oblaka, kot so Amazon Music (HD), Spotify Free in Premium, Tidal, Deezer itd., ali iz lastnih glasbenih datotek v lokalnem omrežju. Marantz PM7000N je narejen za prave poznavalce glasbe, z ročno izbranimi visokokakovostnimi avdio komponentami za izjemno kakovost zvoka in Hi-Res zvočno podporo.

marantz_pm_7000n-av-receiver

Zasnova ojačevalnika vključuje dobro znane Marantzove tehnologije, kot sta Current Feedback Amplifier in Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM-SA3), ki zagotavljajo izjemen realizem v glasbi, skupaj z razširjenim dinamičnim razponom in nizkim popačenjem, da bi zadostili zahtevam digitalne glasbe visoke ločljivosti.

Ojačevalnik ima tudi toroidni transformator ter hiter vir toka, ki zagotavlja 2x60W moči pri 8 ohmov ali 2x80W moči pri 4 ohmih. Marantz PM7000N se ponaša tudi z novo razvitim ojačevalnim sklopom, ki uporablja najnovejši elektronski nadzor glasnosti, da doseže izjemno ločitev kanalov in izjemno razmerje med signalom in šumom.

marantz-pm7000n-back

Direktor Marantz znamke Emmanuel Millot je dejal, da je vse več avdiofilov in navdušencev, ki želijo hiter in enostaven dostop do svojih najljubših glasbenih storitev za predvajanje, zlasti vsebine visoke ločljivosti iz storitev, kot sta Amazon Music HD in Tidal. "PM7000N ponuja najboljše iz obeh svetov, pri čemer ohranja bogato Marantzovo avdiofilsko tradicijo dvokanalnih integriranih HiFi ojačevalnikov, hkrati pa izpolnjuje zahteve trga po dostopu do pretočnih storitev."

Preberite preizkus Marantz PM7000N