Marantz PM8006 – Novi Best Buy Kakovostni Ojačevalec

Marantz PM8006 – Novi Best Buy Kakovostni Ojačevalec

Marantz, eno izmed največjih imen v avdio svetu, je predstavil novi integrirani ojačevalec PM8006, ki vsebuje nov gramofonski ojačevalec in na novo zasnovan pred ojačevalec z elektronskim nadzorom glasnosti, za najvišji nivo natančnosti.

Na osnovi vseh Marantzovih izkušenj v visokokakovostni analogni zasnovi naprav in izdelan v tovarni Shirakawa na Japonskem, ta model postavlja nove standarde. Marantz PM8006 je zasnovan kot povsem novi integrirani ojačevalec, zgrajen za visoke zmogljivosti s 70W moči po izhodnem kanalu, za lažje poganjanje širokega razpona zvočnikov. Da bi se potrdila Marantzova skrb za ljubitelje glasbe, vsebuje na novo zasnovani gramofonski ojačevalec, ki dostavlja najnižji nivo šuma, ter najbolj čist signal z vaših najljubših glasbenih zapisov.

Marantz Music gramofonski ojačevalec je eden izmed najbolj naprednih svoje vrste. Uporabnik z njim nima potrebe po nadgradnji gramofonskega predojačevalca z zunanjim phono predojačevalcem.

vijesti-pm8006-02

Novi nadzor glasnosti je zasnovan, da bi se zavarovala čistost in natančno ravnovesje kanalov z uporabo analogne kontrole, ki jo upravljajo mikroprocesorji. Ojačevalec lahko sprejeme dva para zvočnikov z A/B preklopnikom. Zvočniški priključki so izdelani iz masivne medenine z debelim srebrnim premazom za najboljši možni stik z zvočniškimi kabli, priključki glavnega zvočnika so vgrajeni nižje in bližje glavni plošči, da bi se zmanjšala pot signala. To je v skladu s celotno zasnovo ojačevalca, ki uporablja najkrajše možne poti signala in HIgh Instantaneos Current topologijo za boljšo hitrost in dinamiko.

Marantz PM8006 vsebuje znane Marantzove tri – tonske kontrole, ki ponujajo prilagajanje za nizko, srednje in visoko tonsko področje, ter ob svojih petih linijskih vhodih in gramofonskem ojačevalcu, preout in power amp za možnost razširitve sistema, ali vklop v sistem domačega kina.

vijesti-pm8006-03

Napajanje je rešeno z dvojno zaščitenim toroidnim pretvornikom, ki zmanjšuje motnje, postavljen je na tri slojnem ohišju za stabilnost in odpornost na vibracije. Dostopen je v črni ali silver-gold barvi. Že na voljo pri nas, vabljeni na ogled in preizkus Marantz PM8006 ojačevalca.