Marantz SR7013 – vrhunska integrirana rešitev za zahtevne ljubitelje glasbe in domačega kina

Marantz SR7013 – vrhunska integrirana rešitev za zahtevne ljubitelje glasbe in domačega kina

Najnovejši Marantz AV sprejemnik SR7013, je zasnovan, kot idealna naprava za vse glasbene in filmske fanatike, zahvaljujoč številnim komponentam.

Če je govora o zvoku v filmih, najljubših TV-oddajah, zvoku visoke ločljivosti (do DSD 5.6) ali pa streamanju glasbe, bo SR7013 zagotovil znano kakovost Marantzovega zvoka, zahvaljujoč edinstvenim nastavitvam, novim komponentam v transformatorju, delu za obdelavo signalov, avdiofilski digitalno-analogni pretvorbi in Current Feedback predojačevalcu (s tehnologijo Marantz HDAM). Poleg tega ima tudi visokokakovostni phono vhod za gramofon, za vse ljubitelje vinilskih plošč.

sr7013_vijest_1

SR 7013 je ena iz med prvih naprav za hišni kino z opcijo IMAX Enhaced - omogočeno s pomočjo brezplačne posodobitve programske opreme, skupaj z IMAX digitalno vsebino 4K HDR in zvočno tehnologijo DTS, ki vam daje novo raven kakovosti slike in zvoka.

Ima osem HDMI vhodov (enega na sprednji strani) in tri izhode, ki omogočajo, da ta sprejemnik obdeluje najnovejše 4K video formate, kot tudi združljivost z Dolby Vision in Hybrid Log Gamma. Prav tako lahko nadgradite stare video formate (do 1080p in 4K Ultra HD) s pretvorbo analognih video vhodov v HDMI. Podpira tudi eARC za lažjo povezavo hišnega kina visoke ločljivosti.

Notranji uporabniški vmesnik se lahko uporablja za oddaljen dostop do naprave, kakor tudi do nadzora nad njim. Namestitve vključujejo Smart Remote Management in HDMI diagnostiko za analizo in optimizacijo izvora.

 

Sprejemnik lahko predvaja glasbo pri ultra-visoki ločljivosti iz lastnega omrežnega pomnilnika in dostopa do streaming glasbenih storitev, kot so Deezer, Internet Radio, Spotify Connect, Amazon Music in Tidal. Ima Bluetooth in AirPlay 2 za brezžično možnost prenosa glasbe iz prenosnih naprav in računalnikov. Z integracijo HEOS-a je mogoče združiti z drugimi napravami, ki podpirajo HEOS, od brezžičnih zvočnikov preko ojačevalcev in sprejemnikov, da ustvarijo celoten glasbeni večnamenski sistem, ki ga nadzira aplikacija HEOS. Poleg tega HEOS Home Entertainment omogoča glasovno upravljanje SR 7013 sprejemnikov iz naprave Amazon Echo. SR 7013 sprejemnik ima ekskluzivno zmogljivost s sposobnostjo nadzorovanja in izpolnjevanja  kompletnega high-end glasbenega in home cinema sistema, znanega po Marantzovem zvoku in brezhibni video kakovosti.