Marantz SR8012 - Novi Marantzov AV sprejemnik postavlja nove standarde za glasbo in filme!

Marantz SR8012 - Novi Marantzov AV sprejemnik postavlja nove standarde za glasbo in filme!

Marantz, vodilni svetovni proizvajalec naprednih avdio komponent, dopolnjuje svojo široko ponudbo AV sprejemnikov z najnovejšim in najboljšim modelom, Marantz SR8012, prvim 11.2 kanalnim AV sprejemnikom.

Razširitev znamenite Marantzove linije AV sprejemnikov na nov nivo izdelave in z vključevanjem najnovejših avdio in video formatov, Marantz SR8012 se lahko pohvali tudi z bolj naprednimi vsebinami, vključno s HEOS brezžično multiroom integracijo. Vse to je podprto z Marantzovim legendarnim avdio dizajnom in inženiringom, novi model dodatno izboljšuje tudi kakovost zvoka z bakrenim ohišjem in dizajnom toroidnega transformatorja, ki ga navadno najdemo samo v najboljših stereo napravah te znamke.

vijesti-marantz-8012-02

Marantz SR8012 ima 11.2 kanalni dizajn in uporablja enake simetrične monolitne module za ojačevalce, ki oddajo 205W na vsakemu od svojih 11 kanalov, kar zagotavlja moč za delovanje tudi pri zahtevnih obremenitvah zvočnikov in do potankosti usklajuje kanale za resnično integriran zvok. Vse omenjeno je mogoče zaradi ogromnega napajalnega sklopa, ki je zasnovan tako, da ima Marantz SR8012 vedno zadostno rezervo moči, tudi za najbolj zahtevne zvočne zapise: uporablja prilagojeni toroidni transformator, glavni kondenzatorji visoke kapacitete so tudi narejeni za posebne Marantzove specifikacije.

Sposoben za rokovanje s celotnim 7.1.4.- kanalnim 3D zvočnim sistemom brez potrebe po dodatni ojačitvi, idealna izbira za Dolby Atmos, DTS:X in Auro 3D zvočne zapise, ob vrhunsko natančnemu, detajlnemu in dinamičnemu zvoku zahvaljujoč močni digitalni obdelavi signala, ki dela na kar štirih SHARP DSP-jih.

vijesti-marantz-8012-03

Glede na to, da je Marantz SR8012 dizajniran, da predvaja glasbo, glasbeni mrežni streaming je integriran s HEOS brezžičnim multiroom-om, kar mu omogoča, da postane središče kompletnega sistema zvoka ko se uporablja s HEOS zvočniki. S pomočjo HEOS aplikacije lahko pregledujete, raziskujete in predvajate glasbo iz lastnih mrežnih datotek, online storitev za streaming in internetnega radia, SR8012 zna predvajati glasbo tudi s pomočjo Bluetooth in AirPlay prenosnih naprav, preko USB-a in analognih in digitalnih virov.

Naprava je že na voljo v naši poslovalnici v BTC Ljubljana, oglejte si jo tudi na naši spletni strani.