Montaža in projektiranje: 7 korakov do dobrega zvoka!

Montaža in projektiranje: 7 korakov do dobrega zvoka!

V Sonus Artu nam ni cilj le dostaviti in postaviti glasbo na prvo prazno mesto, ter odhiteti naprej. Želimo si, da bo poslušanje glasbe v vašem domu pravo doživetje, ki vas bo vedno spomnilo zakaj je glasba eden izmed najboljših človeških izumov vseh časov.

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali, da v vaš dom prinesete užitek v poslušanju glasbe s pomočjo elegantnih multiroom naprav, praktično nevidnih in-wall rešitev ali dih jemajočih high-end avdio mojstrovin, čigar zvoka se ne bi sramovali niti v najboljših svetovnih studijih, med tem ko se nekateri lahko s svojo obliko vključijo tudi v družbo sodobnih skulptur. Na teh straneh preberite, kako vam lahko pomagamo doseči vrhunski zvok v vašem domu, ki diskretno napolni vse prostore, ob enem pa se enostavno upravlja s pametnimi napravami.

Kaj naredimo?

 1. SVETOVANJE IN NAČRTOVANJE

  V naši trgovini na Ameriški ulici 8 (BTC Ljubljana – Kristalna palača) bomo v prijetnem ambientu prisluhnili vašim željam ali projektu, ter vam svetovali najprimernejšo kombinacijo naprav, v katerih boste uživali dolga leta.

  audio montaža i projektiranje
 2. SESTAVLJANJE OPREME

  Vso opremo lahko od pakiramo na vaši lokaciji in jo sestavimo, kot na primer zvočnike s posebnimi stojali, televizorje, gramofone...

 3. VGRADNJA

  V vaš prostor bomo postavili vso opremo, ki zahteva posebno znanje, kot so vgradni zvočniki, zvočnike za zunanjo uporabo, ojačevalce in procesorje v vgradnih omarah...

 4. POSTAVITEV OPREME NA ŽELENO MESTO

  Postavili bomo velike televizorje na posebne stenske ali stropne nosilce, ojačevalce in ostale elektronske naprave na njihove police ali omare, vse bomo povezali s kabli in postavili zvočnike in subwooferje na mesto optimalno za najvišjo kakovost zvoka.

  audio montaža
 5. NASTAVLJANJE

  Opravimo lahko kalibracijo zvočnikov v hišnem kinu, nastavimo sliko in zvok, povežemo naprave v brezžičnem multiroom sistemu ali nastavimo novo glavo na vašem gramofonu.

 6. PRVI ZAGON

  Ko je vsa oprema postavljena na svoje mesto, bomo opravili prvi zagon vseh sestavnih delov in preverili pravilno delovanje sistema

 7. IZOBRAŽEVANJE

  Ko je sistem enkrat nastavljen, današnji avdio in video sistem sam po sebi ne zahteva naprednega znanja za njegovo uporabo, če želite pa vam lahko pokažemo kako v celoti upravljati z vašim novim avdio-video sistemom, da lahko uživate v vseh njegovih funkcijah.

 

Želite dober zvok? Obrnite se na nas!