Nagrajeni Chord kabli in predstavitev novega Chord modela v ponudbi Sonus Arta!

Nagrajeni Chord kabli in predstavitev novega Chord modela v ponudbi Sonus Arta!

Britanski portal What Hi-Fi? kot vodilni svetovni portal, specializiran za izbiro in nakup hi-fi naprav, je letos izbral najboljše izdelke v hi-fi industriji. V kategoriji Best accessories 2019 oz. najboljši dodatki 2019 sta nagrado prejela 2 Chord kabla, ki jih najdete v ponudbi Sonus Art!

C-line kabel Chord Company je bil razglašen za najboljšega v podkategoriji "Najboljši analogni povezovalni kabel s ceno pod 50 funtov". Gre za zaključen povezovalni kabel, ki zahvaljujoč izdelavi z folijo visoke gostote znatno zmanjšuje motnje pri prenosu signala. Ta kabel povezuje hi-fi komponente, kot so ojačevalniki, predojačevalci, gramofoni, omrežni sistemi, CD-predvajalniki ...

chord-ispod-50-funti-1

V podkategoriji "Najboljši analogni povezovalni kabel s ceno nad 50 £" je zmagovalec Chord Company Clearway. Ta 2RCA do 2RCA kabel je povezovalni kabel, primeren za vse vrste hi-fi konfiguracij in hišnih kinov ter predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno v navedenem cenovnem razredu.

chord-iznad-50-funti-1

Podjetje Chord nadaljuje svojo prevlado na trgu kablov z uvedbo zvočniških kablov s tehnologijo XLPE - novega EpicX kabla, ki nadomešča originalni kabel Epic. V letu 2018/2019 se Chordova tehnologija XLPE postopoma uveljavlja po velikem številu zvočniških kablov, kar prinaša prednosti izboljšane fazne stabilnosti na veliko širši izbor izdelkov.

Tako kot prejšnji modeli ima tudi kabel EpicX zaščitni pokrov, ki ga je mogoče integrirati s skoraj vsemi vrstami zvočnikov, kar izboljša podrobnosti, dinamiko, ločljivost in skladnost. Ta oblika odlikuje 12 bakrenih pozitivnih in negativnih posrebrenih vodnikov, ki so izolirani s tehnologijo XLPE, zaključek pa je PVC prevlečen. EpicX vsebuje tudi 3 dodatne plasti, kombinacijo visokofrekvenčnih zaščitnih slojev, obdanih s prozornim PVC plaščem.

Ti sloji kabla in njegova izboljšana zasnova prav tako prinašata izboljšane zmogljivosti v predvajanju glasbe.