Nova Bowers & Wilkins Serija 600 – najsodobnejša tehnologija za vrhunsko kakovost zvoka

Nova Bowers & Wilkins Serija 600 – najsodobnejša tehnologija za vrhunsko kakovost zvoka

Kombinacija izjemne moči zvoka in avdio predstave ob uporabi sodobne tehnologije in inovativnega dizajna je prinesla najnovejšo serijo zvočnikov s katero podjetje Bowers & Wilkins postavlja nove (avdio) standarde in znova navdušuje številne avdiofile povsod po svetu. Gre se za novo serijo 600, ki ponuja vrhunske predstave zvoka.

Bowers & Wilkins serija 600 je do danes pobrala veliko nagrad, sedaj pa so se v podjetju odločili prenoviti serijo s predstavitvijo štirih novih zvočnikov in ujemajočih se subwooferjev, ki vsebujejo veliko izboljšav v primerjavi s svojimi predhodniki.

600_vijest_2

Ob napredni tehnologiji in skrbno zasnovanemu stilskemu dizajnu in zmožnosti premagovanja (pre)dragih konkurentov, nova serija 600 postavlja višje standarde v kakovosti zvoka. Idealna je za vse ljubitelje vinila in vse tiste, ki si želijo izboljšati 5.1 kanalni surround zvok.

Vodja poslovanja v Bowers & Wilkins, Richard Campbell, verjame, da serija 600 predstavlja vstopno točko avdio izkušnje visoke stopnje, ki ga podjetje poskuša ponuditi. »Nova serija 600 uresničuje glavni cilj misije Johna Bowersa – ponuditi najboljšo kakovost zvoka in postavljanje novih standardov avdio predvajanj«.

600_vijest_4

To vrhunsko kakovost zvoka zagotavlja integracija high-end tehnologij, prvič uporabljenih v Bowers & Wilkins 800 Diamond Series. Serija 600 na dostopen način vključuje izjemno Continuum Cone srednjetonsko enoto, razvito in ekskluzivno izdelano v Bowers & Wilkins-u, da bi se izboljšala transparentnost in natančnost, v primerjavi z do tedanjimi Kevlar membranami.

V novi seriji 600 je tudi izboljšana verzija priznane tehnologije ločene visokotonske enote Double Dome, za še bolj čiste in natančne zvočne predstave. Ta tehnologija, v kombinaciji z novimi, nizko frekvenčnimi enotami (ki se nahajajo v modelu 603)  zagotavlja bogat in močan bas.

600_vijest_3

Novi zvočniki iz serije 600 so na voljo v Matte Black (črni) in Satin White (beli) izvedbah, vključujejo pa:

  • 603 – največji (samostoječi) zvočnik v seriji ponuja izven serijsko moč, natančnost in muzikaličnost ob ločenem visokotoncu Doble Dome, srednjetonsko enoto, ki uporablja Continuum Cone, ter kar dvema bas enotama.
  • 606 – kompaktni stoječi ali Bookshelf zvočnik ponuja neverjetno jasnost in čistost tonov ter izreden bas zaradi kombinacije ločenega visokotonca Double Dome in 6.5 inch Continuum enote.
  • 607 – najmanjši v seriji, ta kompaktni stoječi ali Bookshelf zvočnik ponuja odličen bas za 5-inch membrano.
  • HTM6 – tanek centralni zvočnik velike moči in izjemne natančnosti z ločeno visoko tonsko enoto Double Dome in 5 inch Continuum enoto.
  • ASW610XP, ASW610, ASW608 – serijo dopolnjujejo trije izjemni subwoofer-ji iz prejšnje generacije 600, ampak z izboljšanim končnim videzom, da bi se ujeli z novo serijo.