Nova serija Classe ojačevalcev – Classe Delta

Nova serija Classe ojačevalcev – Classe Delta

Predstavljamo 3 nove modele ojačevalcev Classe iz najnovejše serije Delta: stereo predojačevalec Delta Pre, mono izhodni ojačevalec Delta Mono in dvokanalni ojačevalec Delta Stereo.

Čistost zvoka

Odstranite in izničite vse, kar vam preprečuje popolnoma čist zvok! Delta modeli hi-fi ojačevalcev uspešno premagujejo vsako potencialno grožnjo čistosti signalne poti, uporabljena je bila najčistejša oblika ojačanja, vezje razreda A. Plošče v sklopu so položene ročno, s šestimi neodvisnimi sloji za optimalno izolacijo signalov in napajalnikov.

Monumentalna zasnova

Pri Classeju poudarjajo, da ne ustvarjajo mini sistemov, ampak jih vodi ideja, da morajo biti naprave določene velikosti - zato ustvarjajo velike naprave, ki vedno izgledajo neverjetno. To so resnično legendarne naprave, ki izgledajo fantastično, kot tudi zvenijo.

Brezkompromisen inženiring

Izbrani so bili le najbolj kakovostni deli z edinstvenim poudarkom na zmogljivosti. Predhodni testi, certifikati in dokumentacija pomagajo zagotoviti, da je vsak sestavni del enote narejen dosledno in po najvišjih standardih.

 

delta-stereo-obradeni-2

Zagotovljena ekskluzivnost

To so ekskluzivne naprave. Izdelava najboljših izdelkov zahteva najboljše dele, ki jih izberejo najbolj usposobljeni inženirji. Sestavljanje in testiranje traja veliko časa, kar na koncu povzroči ustvarjanje ekskluzivnih naprav za prave ljubitelje glasbe.

Classe Delta Pre je zmogljiva in izčrpna naprava ali stereo predojačevalnik, ki pomaga kar najbolje izkoristiti vsak vir in vsako predvajanje v kateri koli sobi.

Vsak vir, od Phono do Network-a, preide kratko, neposredno signalno pot skozi ta predojačevalec. Tako analogni kot digitalni viri omogočajo reprodukcijo glasbe z izjemnimi podrobnostmi, živimi tonalnimi barvami in naravno dinamiko.

 

delta-pre-obradeni

Classe Delta Mono in Classe Delta Stereo ojačevalca

Razred A je splošno priznan kot najčistejša oblika ojačanja, kjer obe strani ojačevalnika sledita celotnemu signalu in tako odpravita križna prekrivanja, ki so značilna za obliko razredov B in A / B.

Ojačevalca poosebljata izjemno, kontrolirano in neprekinjeno moč. Izjemno podrobno ohišje je kombinacija inovativne kombinacije tehnologij in ročno izbranih komponent, ki brez napora oddajo rafiniran zvok.

 

delta-mono-classe-delta-obradeni