Marantzov novi integrirani ojačevalec in CD predvajalnik serije 6007!

Marantzov novi integrirani ojačevalec in CD predvajalnik serije 6007!

Novi Marantz PM6007 in CD6007 združujeta klasično Marantzovo muzikalnost z različnimi metodami nadgradnje zvoka in možnostmi povezljivosti za vse glasbene navdušence.

Novi Marantzov integrirani ojačevalnik PM6007 in CD-predvajalnik CD6007, namenjen poslušalcem, ki so pripravljeni na naslednji korak v svojem dvokanalnem hifi sistemu z višjo stopnjo zmogljivosti in večjo povezljivostjo. Obe napravi sta produkt Marantzove izkušene avdio ekipe in mojstrov zvoka, ter se ponašata s funkcijami, kot sta klasična Marantzova current feedback topologija in referenčna kakovost AK4490 DAC-a.

PM6007 integrirani ojačevalec

Ta izpopolnjeni dvokanalni integrirani ojačevalnik zagotavlja najboljšo glasbeno zmogljivost tako iz digitalnih kot iz analognih virov. Odlikuje ga toroidni transformator, večji močnostni kondenzatorji in najboljše skrbno izbrane hi-fi komponente. Zagotavlja 45 W na kanal (8 ohmov, 20Hz - 20kHz). Oblikovala ga je ekipa z več kot 65-letnimi izkušnjami v hifi tehnologiji, s tehnologijo Current Feedback (z vezjem HDAM-SA3), ki se uporablja v ojačevalniku in zagotavlja široko pasovno širino in dinamični razpon, globino zvoka ter umetniško ohranjene podrobnosti vsakega posnetka.

V povezavi z močnim napajanjem ta ojačevalnik ohranja veliko rezervo moči za graciozno in enostavno poganjanje tudi najzahtevnejših zvočnikov. Da bi izpolnil zahteve po povezljivosti današnjega poslušalca, PM6007 ponuja tako analogni kot digitalni vhod (5 analognih, en koaksialni in dva optična digitalna vhoda), vključno z vgrajenim Moving Magnet phono predojačevalnikom in izhodom za nizkotonec.

marantz-pm-6007

Zagotavlja uživanje v digitalni vsebini z visoko ločljivostjo, zahvaljujoč kakovostnem AK4490 DAC (digitalno-analogni pretvornik). Ta pretvornik je zmožen obdelati ločljivosti do 192 kHz / 24-bit, kar zagotavlja optimalno natančnost predvajanja. Ojačevalnik je izdelan zelo natančno in vključuje visokokakovostne zvočniške terminale z A / B preklopnimi možnostmi, popolnoma zaščiteno notranjo enoto DAC, bakrene pritrdilne vijake in trdno stojalo, ki zagotavlja trajnost in brezkompromisne zmogljivosti.

CD6007 CD predvajalnik

Skrbno zasnovan CD-predvajalnik CD6007 ponuja posebej izbrane komponente in izboljšano postavitev vezja, vključno z močnim napajalnikom s hitrimi in zmogljivimi diodami Shottky ter 120 odstotkov večjimi kondenzatorji iz prejšnjega modela za izboljšano stabilnost in manjši hrup tudi med najzahtevnejšim poslušanjem.

marantzcd6007

Predvajalnik in ojačevalnik imata nov DAC (digitalno-analogni pretvornik) AK4490 referenčne kakovosti, ki ponuja dve možnosti filtriranja. Zagotavlja ločljivost do 192 kHz / 24-bit in DSD 5,6 MHz za optimalno glasbenost in podrobne nizke tone, najbolj naravne srednje in gladke, razširjene visoke frekvence za predvajanje CD-jev ter digitalne datoteke visoke ločljivosti, shranjene v pomnilniku USB. Podprti so CD-ji in CD-R / RW diski ter naslednje datoteke: WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF in DSD.

Analogni signal v predvajalniku CD napaja Marantzov lastniški ojačevalnik HDAM-SA2 prek pozlačenih izhodov na zadnji plošči. Trdna podlaga in dvoslojna spodnja plošča preprečujeta, da bi neželene vibracije dosegle natančen mehanizem znotraj naprave. Ima tudi notranji ojačevalnik za slušalke z nastavitvijo ojačevalnika za idealno prilagajanje širokega spektra slušalk. Predvajalnik je opremljen z elegantnim daljinskim upravljalnikom, ki omogoča tudi nadzor ojačevalnika PM6007.