NOVO - BREZŽIČNE ŠPORTNE SLUŠALKE JBL EVEREST

NOVO - BREZŽIČNE ŠPORTNE SLUŠALKE JBL EVEREST

Predstavljamo vam nove JBL Bluetooth in-ear slušalke JBL Everest

 

Če ste le malo seznanjeni z vrhunskimi avdio napravami, pomen imena JBL Everest že nekaj desetletij nezgrešljivo pomeni samo eno - zvočnike velikosti hladilnika, vrhunskih karakteristik in zvoka, ene izmed najstarejših avdio znamk na svetu. In temu primerne cene - namesto zvočniškega "Everesta", lahko kupite vrhunski ameriški športni avto.

S temi slušalkami je JBL svojo legendarno profesionalno kvaliteto zvoka predstavil v najmanjšem možnem pakiranju kadarkoli, plus nekatere moderne ugodnosti ki obstajajo šele kratek čas. JBL Everest 100 tako ni ime za najbolj zaželen ameriški leseni izdelek, ampak za in-ear slušalke z Bluetooth 4.1 tehnologijo in s tem brezžično povezovanje z vašo glasbo na ustrezni napravi.

Omenjene slušalke lahko kupite v salonu Sonus Art, po ceni 99,00 eur.

 

ZVOČNE ZMOGLJIVOSTI

everest 1

Zvok je čisti JBL Pro Audio Sound, kar prvotno pomeni vrhunsko dinamiko, ampak ob ergonomsko narejenih blazinicah ki se izvrstno prilagajajo ušesu, zagotavlja dolgotrajni komfort. Polnilna baterija ponuja do osem ur delovanja, a vgrajeni mikrofon s tehnologijo izničenja odmeva, naredi zvok telefonskih klicev naravnim. Za uživanje v vrhunskem zvoku brez omejitev.

BREZŽIČNE ŠPORTNE SLUŠALKE

everest 2

Razen tega, da so zelo komfortne, ter da jim s pomočjo JBL aplikacije (Google Play in iTunes) lahko nastavite zvok po svojem okusu, položaj v ušesu je dovolj stabilen, da s temi odličnimi slušalkami lahko vadite ali tečete, brez nadležnih kablov.