NOVO: Panasonic Ultra HD Blu-ray DMP-UB900!

NOVO: Panasonic Ultra HD Blu-ray DMP-UB900!

Prišla je nova generacija reprodukcije ULTRA HD Blu-ray in prinaša ločljivost slike do 4K. HDR omogoča čudovite prehode in kontrasta, saj BT.2020 omogoča 2x večji razpon barv. Panasonicove 4K tehnologije dodatno izboljšujejo kakovost slike in prikaz drobnih tekstur, da bi zagotovili popolnoma novo izkušnjo gledanja.

Prihod 4K UHD Blu-ray predvajalnika DMP-UB900 se odlično sklada s prihodom prvega HDR televizorja iz serije DX-900 v našo trgovino, rezultat pa je poroka iz sanj!

Ultra HD Blu-ray je večkratno izboljšanje v primerjavi z 1080p - takšne slike do sedaj ni bilo možno doživeti v tipičnem hišnem okolju.

Nova generacija predvajalnika Ultra HD Blu-ray se ponaša s 4K ločljivostjo slike in razponom svetilnosti od 1000 do 10000 nitov. HDR omogoča najbogatejši kontrast in odlične prehode, med tem ko BT.2020 omogoča kar dvakrat večji barvni razpon. Panasonicova 4K tehnologija dodatno izboljšuje kakovost slike in predvajanje naravnih barv in podrobnih tekstur, s čimer zagotavlja popolnoma novo izkušnjo gledanja.

Zahvaljujoč edinstveni Panasonic tehnologiji, DMP-UB900 Blu-ray predvaja sliko kino kakovosti v popolnosti enaki originalu.

S Panasonicom vstopite v popolnoma novo doživetje sveta slike in zvoka!