PATHOS CLASSIC REMIX - PREMIUM INTEGRIRANI OJAČEVALEC A/B RAZREDA

PATHOS CLASSIC REMIX - PREMIUM INTEGRIRANI OJAČEVALEC A/B RAZREDA

Pathos je že 20 let sinonim za lepoto v svetu dobrega zvoka. Njihov novi integrirani ojačevalec A/B klase ni izjema - spoznajte ClassicRemix, z vgrajenim DAC in visoko kakovostnim ojačevalcem za slušalke.

Razen čudovitega italianskega dizajna, vsi Pathos Acoustics izdelki se odlikujejo z izjemno kvaliteto izdelave ter vrhunskim zvokom, ki je pogosto zelo poseben zaradi hibridne zasnove cevnih predojačevalcev in vrhunske digitalne tehnologije.

Classic Remix integrirani ojačevalec je prvič predstavljen na HIgh End sejmu v Munchenu 2014. kot naslednik legendarnega Classic One ojačevalca, z namenom pridobitve širšega spektra uporabnikov - od zahtevnih avdiofilov do mladih ljudi, ki imajo radi glasbo. Z močjo 70W 8Ohm in posebnim ojačevalcem za slušalke, smo prepričani, da bo padel v oko širšemu krogu ljudi.

5

ClassicRemix je izpolnil tri zadane naloge: visoke performanse zvoka, vrhunska reprodukcija digitalnih zapisov in visoka kvaliteta ojačevalca za slušalke. Od drugih večjih novic bi omenili cevni preojačevalec ki je dodatno izboljšan, s čem so njegove performanse oziroma kvaliteta zvoka občutno izboljšani. Prav tako, da bi dodatno razširil svojo vsestranost, Pathos je predstavil napravo v še eni izvedbi, ki prihaja z visokokvalitetnim Dac-om.

 

TEHNOLOGIJA IN DIZAJN

Ekipa inženirjev iz Pathosa si je pri izdelavi Classic Remixa zastavila tri glavne cilje - visoke zmogljivosti zvoka, vrhunska reprodukcija digitalnih datotek in visoka kakovost ojačevalca za slušalke.

V vseh 20 letih izkušenj pri izdelavi hibridnih naprav, kvaliteta zvoka je vedno bila na visokem nivoju. ClassicRemix je sestavljen iz prečiščenih balansiranih sklopov ki premore 70W prave moči.

Predojačevalni sklop je zasnovan na paru Electro Harmonix ECC88 - 6922 elektronikah. Čisti avdio signal se pošilja do dveh PGA2310 Burr Brown čipov, ki sta zadolžena za kontrolo glasnosti. Finalna sekcija je setavljena iz 4 faz ojačanja, 2 po kanalu - kar zagotavlja večji izkoristek odnosno manjše izgube moči, manj šuma in nižje delovne temprerature.

Audeze Lcd3 Professional Reference Headphone Wood Case Macro 625X1000

Pathos se odlično ujema z najbolj zahtevnimi slušalkami kot so Audeze LCD-3, ki jih lahko poslušate pri nas.

Ljubitelji slušalk bodo veseli obstoja tega ojačevalca za slušalke, ki izkorišča signale, ki prihajajo iz cevnega predojačevalca in na ta način ponuja visoko dinamičen zvok (120dB) nizkega šuma. Ojačevalec za slušalke se lahko pohvali z izjemno visoko izhodno močjo (več kot 2W na 32 Ohm), kar omogoča poganjanje tudi najbolj zahtevnih slušalk kot je referenčni plannar-magnetic Audeze LCD-3 model.

Še nekaj - različica z DAC-om vsebuje visoko kakovosten Burr Brown PCM1793 pretvornik, ki je zmožen reproducirati posnetke najvišje ločljivosti (24bit/192kHz).

Pathos Classic Remix je dobavljiv v našem salonu po ceni 2.999,00 eur

SOME OF THE MAIN AWARDS RECEIVED:

# “Innovations Design & Engineering”, CES – USA; # “Top Design”, TOP AUDIO – Italia; # “Best Value of The Year”, AUDIO ART – Taiwan; # “Diapason d’Or”, DIAPASON – France; # “Oscar del Mese”, Fedeltà del Suono – Italia; # “Technology of the Year”, MJ Technology – Japan; # “Dual Awards”, AV Review – Japan; # “The Best Hifi Components”, Audio Accessory – Japan; # “Best Audio”, The HiFi Journal – Korea; # “State of Art Amplifier”, Audio Art – Taiwan; # “The Audio Accessory Magazine Dual Award”, Audio Accessory – Japan