Popolnoma novo doživetje najljubše glasbe z novim Astell&Kern SE100 prenosnim predvajalnikom

Popolnoma novo doživetje najljubše glasbe z novim Astell&Kern SE100 prenosnim predvajalnikom

A&Futura je premium linija medijskih predvajalnikov z naprednimi lastnostmi, ki prinašajo zvok kot je v originalnih izvedbah. SE100, prvi model te linije, je ustvarjen tako, da občutite kakovost premium HIFI-ja od prvega trenutka, ko ga primete v roke.

V podjetju pravijo, da ta naprava kaže njihovo posvečenost in želje, da ponudijo svojim uporabnikom vrhunsko kakovost in vrednost, pa tudi privlačen dizajn.

Naprava vsebuje 5-inčni zaslon občutljiv na dotik in Octa-core CPU procesor ter ponuja najboljšo avdio izvedbo v tej kategoriji. V tem predvajalniku je prvič predstavljen 8-kanalni DAC. 8-kanalni DAC pretvorniki so do sedaj bili dostopni samo v premium hišnih avdio sistemih in kot del studijske opreme za snemanje, sedaj pa se prvič pojavljajo v Astell&Kern prenosni napravi. Vaša najljubša glasba bo sedaj zvenela povsem drugače ob še večjem dinamičnem razponu in prefinjenemu zvoku.

aultima-se100-jpg-2

Astell&Kern SE100 je opremljen z octa-core procesorjem, ki omogoča predvajalniku natančno reproduciranje vse detajlov v glasbi, kot v originalnih izvedbah, brez popačenj. Njegov dizajn spominja na kompozicijo trapezoida z ostrimi robovi, a okrogli »kolešček« za nastavitev jakosti predstavlja eleganten kontrast ostrim ravnim linijam.

Zadnja stranica predvajalnika je narejena iz stekla in vsebuje edinstven razpored črke »A« v diamantnem vzorcu, ki ustvarja vizualizacijo znamke Astel&Kern pred vašimi očmi. Ko obračate napravo pod svetlobo, on sije kakor spreminjate kot, odkrivajoč vso svojo lepoto.

aultima-se100-jpg-3