PREDSTAVITEV: Marantz Flagship AV Sprejemnik SR7011

PREDSTAVITEV: Marantz Flagship AV Sprejemnik SR7011

Novi vrhunski AV sprejemnik SR7011 združuje najnovejše avdio in video možnosti z legendarnim Marantz zvokom

Marantz, eden izmed svetovnih voditeljev v avdio tehnologiji je predstavil svoj najnovejši AV sprejemnik SR7011, ki združuje vse tehnologije potrebne za predvajanje najnovejših avdio in video formatov, od 4K ločljivosti do Auro 3D prikaza, z legendarno Marantz kakovostjo zvoka. Ta sprejemnik ima vse za popolno doživetje užitkov domačega kina, ob enem pa bo navdušil tudi z glasbo, ki jo lahko predaja iz širokega nabora streaming tehnologij, vključno z zelo priljubljeno HEOS multiroom podporo.

 

SR7011: ustvarjen za filme, čudovit v glasbi

Na temelju več deset letnih izkušenj - Marantz je bil eden izmed prvih, ki je ponudil AV procesor za hišno uporabo - in seveda s pionirsko vlogo v vrhunskem avdiju,  SR7011 ni samo vsestranski dekoder, temveč gre za celoto, ki bo vrhunsko negovala vse signale od vira do zvočniških priključkov ali HDMI izhodov.

Vgrajen je Dolby Atmos in DTS:X/Neural:X dekoder, za dovolj moči za vse kanale v Marantz SR7011 pa skrbi devet enakih kanalov z 200W čiste moči. Ob enem pa je tukaj tudi procesorska možnost obdelave 11.2 signala, tako z dodatnim ojačevalcem lahko uživate v popolni obkroženosti z zvokom, v najnovejši spektakularni 5.1.4 zvočni obliki. Vgrajen ojačevalec vsebuje, kot pri drugih Marantz High-end HiFi komponentah, znano HDAM tehnologijo (Hyper-Dynamic Amplifier Module), izbrane elektronske komponente in Marantz Current Feedback tehnologijo, za najbolj čist zvok - vseeno ali gre za akcije v filmih ali prijetno sanjarjenje ob nekih nežni melodiji.

 

Center hišnega avdio sistema

Osem HDMI vhodov zagotavlja fleksibilnost celo pri najbolj kompleksnih sistemih hišnega kina, vsi ti vhodi podpirajo najnovejše standarde, HDCP 2.2, 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) in BT.2020 prehod. Dvojni HDMI izhod omogoča hkraten prikaz na TV in projektorju, prisoten pa je še en izhod za dodatno cono, kar naredi to napravo zares multiconsko, tako v avdio kot video pogledu.

SR7011 je ob enem vrhunsko opremljen, da postane center hišnega avdio sistema. Ethernet in WiFi povezljivost za streamanje glasbe vse do ločljivosti 192kHz/24bit in DSD5.6MHz. Dual band WiFi omogoča kakovostnejšo povezavo, s katero lahko poslušate glasbo iz računalnika ali NAS pogona, streaming ponudnikov kot so Deezer, Spotify ali Tidal, ali poslušati internet radio. Tukaj je tudi Bluetooth in Airplay za neposreden streaming s prenosnih naprav. Hkrati pa je ta sprejemnik tudi prva naprava iz nove generacije Marantz naprav, ki podpira popularno HEOS multiroom tehnologijo.

HEOS vam omogoča, da vašo najljubšo glasbo poslušate brezžično v vsakem prostoru vašega doma. Glasbo lahko delite z večjim številom HEOS naprav, raziskujete in predvajate glasbo iz lastne zbirke, s spletnih streaming ponudnikov, tisočih Internet radio postaj ali priključenih USB medijev - vse s pomočjo zabavne, preproste in brezplačne "HEOS" aplikacije, na voljo za iOS, Android in Kindle Fire.

Aplikacijo lahko uporabljate na neomejenem številu pametnih naprav (tablic ali telefonov), z vsako lahko kadarkoli upravljate s katerim koli HEOS zvočnikom v katerem koli prostoru. V vseh prostorih lahko poslušate različno glasbo, ali pa v nekaterih (ali vseh) hkrati poslušate isto pesem, ki je popolnoma sinhronizirana, da ne prihaja do neprijetnih zamikov med sprehajanjem po prostorih.

Ob predstavitvi Marantz SR7011 smo pripravili tudi posebno promocijsko ceno - 1649,00€.