V podjetju Bowers & Wilkins predstavljajo novi True Wireless In-Ear slušalki PI5 in PI7  - ustvarjeni za neverjeten zvok, kjer koli želite!

Britanska vrhunska avdio blagovna znamka Bowers & Wilkins je predstavila dva modela premium True Wireless In-Ear slušalk, ustvarjenih za visoko zmogljivo zvočno izkušnjo v vsaki situaciji in kjer koli. Slušalke PI5 in PI7 ponujata neprekosljivo kakovost zvoka visoke ločljivosti, ki jo avdiofili in ljubitelji glasbe pričakujejo od Bowers & Wilkins-a. Poleg vodilne kakovosti zvoka imajo prilagodljivo tehnologijo za odpravljanje hrupa, intuitiven brezžični prenos zvoka in brezžično polnjenje, ki prispevajo k življenjskemu slogu ali življenjskemu slogu na poti. Na podlagi več kot petdeset let izkušenj na področju odličnosti in inovacij v avdio industriji Bowers & Wilkins predstavlja še en vrhunski nabor izdelkov (najboljši v svojem razredu), s katerim bo vaša najljubša glasba zvenela točno tako, kot bi morala in kot je avtor mislil.  

Vsak element vodilnega modela slušalk B&W PI7 je zasnovan tako, da zagotavlja najvišjo raven zvočne zmogljivosti in na novo opredeljuje pričakovanja od True Wireless slušalk. Ponašajo se z izjemno kakovostjo zvoka, poganja pa jih 24-bitna obdelava zvoka visoke ločljivosti v vsaki slušalki in enote Dual Hybrid Drive, ki delujejo kot visokozmogljivi zvočniki, da ustvarijo bogato in impresivno izkušnjo poslušanja. Slušalke imajo tudi prilagodljivo tehnologijo za odpravljanje hrupa, ki se samodejno prilagaja okolici v realnem času, da zagotovi najboljšo možno izkušnjo poslušanja - tako da lahko "blokirate" svet okoli sebe in se osredotočite na glasbo, ki jo imate radi. Preklic hrupa poganja šest mikrofonov (po tri v vsaki prenosni enoti) - za kristalno čisto kakovost zvoka pri vsakem klicu, ki se aktivira prek intuitivnega uporabniškega vmesnika z enim dotikom.  

Tudi Smartcase (ohišje za polnjenje) je zasnovano za intuitivno in brezhibno uporabniško izkušnjo - brezžično lahko napolni vašo napravo na poti. PI7 dviguje lestvico, saj prvič v industriji ponujajo možnost brezžičnega ponovnega oddajanja zvoka prek Smartcasea. To pomeni, da lahko slušalke še naprej uporabljate tudi v letalu, samo ohišje priključite neposredno na vir zvoka in ohišje bo preneslo zvok neposredno na vaše slušalke - resnično edinstvena lastnost, ki bo potovanje naredilo prijetnejše. Slušalke B&W PI5 uporabljajo tehnologijo TWS+ za kakovostno sinhronizacijo med slušalkami in ušesom v kombinaciji z edinstveno pogonsko enoto Bowers & Wilkins, razvito posebej za to slušalko. Ta model podpira predvajanje v CD kakovosti zaradi visokokakovostnega brezžičnega prenosa glasbe aptX iz mobilne naprave, združljivih s protokolom aptX. Odlikujejo jih tudi tehnologija za odpravljanje hrupa (po izbiri uporabnika) in način prenosa zvokov zunanjega okolja, ter vgrajeni dvojni mikrofoni za kakovostne telefonske klice.  

Oba modela slušalk je mogoče konfigurirati prek aplikacije Bowers & Wilkins. Obe slušalki imata preprost uporabniški vmesnik z enim gumbom - en kapacitivni gumb, ki lahko enostavno in elegantno opravlja več nalog ter je povezan s podporo za glasovni pomočnik Siri ali Google Assistant, odvisno od priključene naprave . Slušalke je mogoče brezžično povezati z večimi napravami, kar uporabniku omogoča enostavno in preprosto povezovanje z vsakim virom, na primer hitro preklapljanje z glasbe v mobilni napravi na spletni konferenčni klic na prenosnem računalniku.  

Oba modela ponujata udobje brezžičnega polnjenja, združljivo s široko paleto dodatne opreme, z njimi pa pride tudi ohišje za polnjenje, ki ju polni, ko se vgrajena baterija v slušalkah izprazni. Baterija na slušalkah PI5 bo zdržala 4,5 ure, na slušalkah PI7 pa 4 ure, nato pa je potrebno polnjenje. Ohišja obeh modelov teh slušalk nato ponudijo do 4 dodatne (polne) polnitve, tako da je na primer na daljšem potovanju na voljo zadostna količina zabave in glasbe. Pri Bowers & Wilkins pričakujejo, da bodo modeli slušalk PI7 in PI5 doživeli uspeh v kategoriji True Wireless, kot so ga imeli prejšnji priznani in nagrajeni modeli slušalk njihovega dizajna.