Rešitev za vrhunski zvok v vsakem vogalu vaših prostorov!

Rešitev za vrhunski zvok v vsakem vogalu vaših prostorov!

Kupujete stanovanje in premišljujete o ozvočenju vseh prostorov? Pripravljate apartma pred turistično sezono in želite svojim gostom omogočiti sproščajoče trenutke ob priljubljeni glasbi? Ste lastnik restavracije ali kavarne, obenem pa ste ljubitelj dobrega zvoka?

V Sonus Artu vam ponujamo vgradne rešitve za različne vrste notranjih ali zunanjih prostorov. Naši strokovnjaki so pripravili celo paleto edinstvenih kombinacij, da bi zadovoljili želje in potrebe naročnikov vseh profilov.

 

vodnik2

 

Potrudili smo se najti multiroom in single-room avdio rešitve, ki z enostavno vgraditvijo in načinom uporabe ponujajo olajšano integracijo v vsak prostor.

Celotno izvedbo projekta, od ideje do realizacije, oziroma vgraditve v vaš prostor zaupajte našim rokam, vaše pa je, da uživate v končnem rezultatu – to pa je vrhunski zvok v vsakem kotičku vašega doma ali poslovnega prostora.

vodnik-naslovnica

Poglejte katere rešitve smo za vas pripravili v našem novem multiroom katalogu.

Za več informacij ali pripravo projekta nas pokličite na 0590 47 470, ali nam pišite na info@sonusart.si , oziroma se oglasite na pogovor do našega razstavnega salona v Kristalni palači - BTC Ljubljana.