Rotel RB-1590

Rotel RB-1590

Rotel se je ponovno odločil pokazati svojo moč tako, da bo naredil odličen dvokanalni ojačevalec velike moči za, verjetno vam je jasno, samo del cene, kot jo imajo ojačevalci podobnih kapacitet zelo znanih proizvajalcev kot je recimo Classe.

IMG_8501

Dizajn je minimalističen, ampak hkrati zelo atraktiven, povsem ujemajoč se z drugimi napravami Rotelove serije 15.

IMG_8504

Priključki so pričakovani za takšno napravo, RCA in XLR vhoda, ter dva para zvočniških izhodov po kanalu za enostavno uporabo bi-wiring kablov.

Rotel RB1590-1

RB-1590 stereo ojačevalec je zelo močna naprava z 350W pri 8 Ohmov po kanalu, merjeno na obeh kanalih pod polno obremenitvijo. Idealen je za poslušanje v večjih prostorih ali pa za zvočnike z nižjim izkoristkom, ki zahtevajo močnejše ojačevalce, da bi dosegli realistično dinamiko.

Rotel RB1590-2

Impresivne karakteristike tega ojačevalca se začenjajo z dvojnima toroidnima transformatorjema Rotelove lastne konstrukcije in izdelave. Transformatorja sta samo del masivnega napajalnega dela, ki vsebuje tudi osem posebnih BHC kondenzatorjev, made in UK, znanih po minimalnih izgubah in hitrem odzivu, kar pomaga pri natančnosti vseh močnih prehodih, tako kot pri bas področju. Te komponente so zmožne neprekinjeno prenesti vse napetostne in električne zahteve tudi pri največjih obremenitvah. Štirje pari močnih Sanken tranzistorjev po kanalu kažejo moč te naprave tudi brez branja specifikacij.

Rotel RB1590-3

RB-1590 ni samo surova moč, vsak konstrukcijski detajl elektronskih vezij je skrbno preverjen, a vsaka komponenta izbrana po dolgih in zahtevnih slušnih testih.. Ojačevalec je narejen v konfiguraciji pravega dvojnega mono - bloka, kar zagotavlja maksimalno ločenje med kanali in boljši stereo efekt.

RB-1590 je namenjen zahtevnim avdiofilom, ter zagotavlja najvišjo avdio kakovost.

IMG_8503