Z novim JBL GO 2 prenosnim zvočnikom bodo poletne zabave boljše kot kadarkoli prej!

Z novim JBL GO 2 prenosnim zvočnikom bodo poletne zabave boljše kot kadarkoli prej!

JBL GO 2 zvočnik je polno opremljen vodoodporen Bluetooth zvočnik, ki ga lahko vzamete s sabo povsod. Omogoča brezžični streaming glasbe s pomočjo Bluetooth-a iz vašega pametnega telefona ali tablice, vgrajena polnilna Li-Ion baterija vam omogoča do 5 ur neprekinjene JBL kakovosti zvoka.

Novi IPX7 vodoodporni dizajn omogoča ljubiteljem glasbe možnost, da svoj zvočnik vzamejo s sabo na plažo ali bazen, brez skrbi če se bo namočil v vodo. JBL GO 2 zvočnik omogoča tudi kristalno čiste telefonske pogovore z vgrajenim noise-canceling zvočnikom.

jbl-go2-vijest-02

 

Zvočnik je velikosti dlani in kompaktnega dizajna z novimi mehko zaobljenimi robovi, izbirate pa lahko med 12 atraktivnimi barvami, ki bodo izpopolnile vsak vaš poletni party. Ne rabite biti v skrbeh če Bluetooth ni na voljo, samo priklopite avdio kabel na zvočnik in uživajte v svoji glasbi.

jbl-go2-vijest-03

 

JBL GO 2 je zvočnik idealen za uporabnike, ki si želijo enostavne uporabe in poslušanja najljubše glasbe v gibanju. Podpredsednik enote Smart Audio iz podjetja Harman, Andy Tsui je rekel, da so pri predstavitvi JBL GO zvočnika v podjetju natanko vedeli, da bo on odlična izbira za vse, ki želijo imeti kakovosten prenosni zvočnik po zelo sprejemljivi ceni, medtem ko za novega JBL GO 2 pravi, da ponuja še vedno nizko ceno, ampak popolnoma novi vodoodporni dizajn in bogatejši in bolj čist zvok.

jbl-go2-vijest-04

 

Prejšnji model, JBL GO je predstavljen leta 2015. prodanih pa je bilo več kot 10 milijonov kosov. Za uporabnike, ki želijo več uporabnosti v prenosnem zvočniku je JBL GO 2 opremljen z zvočnikom z vgrajenim noise-canceling sistemom, ki omogoča kristalno čiste telefonske pogovore – enostavno povežete svoj telefon z zvočnikom preko Bluetootha.

 

jbl-go2-vijest-05

Izdelek je na voljo v naši spletni trgovini - JBL GO 2.