V-Moda BassFit - vrhunske športne slušalke za vse športne aktivnosti

V-Moda BassFit - vrhunske športne slušalke za vse športne aktivnosti

Raziskave so pokazale, da raven basa v glasbi zvišuje raven adrenalina in izboljšuje športno zmogljivost, saj lahko poveča energetsko učinkovitost telesa na 7 odstotkov. Nove slušalke Bluetooth V-Moda BassFit, imajo akustiko razvito za maksimalno učinkovitost z globokim in natančnim basom ter visoko stopnjo jasnosti, obdano z 3D zvočno stopnjo za izjemno kakovost zvoka tudi pri najbolj zahtevni fizični aktivnosti.

V-Moda BassFit prinaša revolucijo nošenja športnih slušalk s tremi različnimi opcijami oprijema - TriFit, ki zagotavljajo najboljšo možno udobje in podporo, ki ustreza različnim ušesom in velikosti ušes. Štiri različne velikosti BLISS (mehki silikon), XS, S, M in L, zagotavljajo izjemno izolacijo hrupa in zagotavljajo najboljši bas in najboljše prilagajanje.

bassfit_vijest_4

 

Slušalke V-Fashion BassFit so odporne na vse vremenske razmere (visoke in nizke temperature, vlažnost, izpostavljenost UV sevanju) in znoj, ter imajo trden, trpežen kabel, ki se ne bo zapletel. Izjemno lahek, z do 11 ur predvajanja glasbe in FastCharge (15 minut polnjenja - 2,5 ure predvajanja) prek elegantnega V-Micro USB kabla. V V-modi so te slušalke opisane kot "minimalna mojstrovina samo 17 gramov, s katero boste med treningom občutili popolno svobodo brez občutka težavnosti in motenj." Čeprav so zasnovane predvsem za šport, z zmogljivim zvokom in modernim videzom, ne bodo zaostale za brezžičnimi in-ear slušalkami tega ranga, še bolj pa bodo predstavljene v masi takšnih slušalk s sodobno zasnovo, ergonomskimi oblikami TriFit in barvnimi kombinacijami (črna / oranžna in bela). / siva).

Slušalke so na voljo na naslednji povezavi.