V-Moda Remix: Prvi „2 v 1“ Bluetooth zvočnik z vgrajenim ojačevalcem za slušalke

V-Moda Remix: Prvi „2 v 1“ Bluetooth zvočnik z vgrajenim ojačevalcem za slušalke

Poslušajte in občutite natančne energične base v vaši najljubši glasbi brez kakršnih koli popačenj zvoka. V-Moda Remix zvočnik zaznamuje natančen zvok z jasno definiranimi srednjetonskimi enotami, živahnimi visokimi toni in neverjetno nizkim popačenjem na vseh stopnjah glasnosti.

 

Vgrajen ojačevalec za slušalke optimizira dostavljeno moč na vaših high-end slušalkah ali visoko impedančnih slušalkah. Gumbi na nadzorni plošči omogočajo upravljanje z glasnostjo in reprodukcijo glasbe. Zahvaljujoč veliki bateriji zvočnik zmore neprekinjeno predvajati glasbo do kar 10 ur, nato pa omogoča hitro ponovno polnjenje.

 

v-moda-remix-02

 

Enostavno povežite V-Moda Remix zvočnik z Amazonovim Echo Dot-om s pomočjo Bluetootha ali kabla (ki je priložen v paketu) za uporabo Alexe in užitku v živahnem HiFi zvoku, ki ga ponuja ta zvočnik. Postavite Echo Dot v optimalen položaj za uporabo njegovega mikrofona (npr na nočno omarico) in V-Moda Remix na primerno mesto za najboljšo kakovost zvoka (npr. na polico za knjige).

v-moda-remix-03

Zvočnik je na voljo v dveh različnih barvah, oziroma obdelavah: Minimal Aluminij in razkošnem Veganskem Usnju. Remix je odličen primer dizajnerskega dela V-Mode iz Italije: klasično oblikovan, lepih oblik in popolnoma prilagodljiv, za popolno uporabniško izkušnjo.