Visoko referenčne avdiofilske slušalke iz Audio Technice

Visoko referenčne avdiofilske slušalke iz Audio Technice

Audio Technica ATH-ADX5000 so nove, odprte slušalke, ki združujejo japonsko umetnost in vodilni avdio inženiring, predstavljajo nov standard pri poslušanju glasbe v domačem okolju. Over-ear model iz priznane AD (Air Dynamic) Series, omogoča avdiofilom realistično doživetje reprodukcije najljubše glasbe.

Popolnoma na novo zasnovane in strokovno dizajnirane, Audio Technica ADX5000 slušalke imajo novo jedrasto tehnologijo , razširjene pogonske enote velikosti 58mm in membrane iz volframa, vse skupaj pa je združeno v prepoznaven dizajn v obliki čebelnega satja.

audio-technica-adx5000-slusalice-02

Vsako ohišje slušalk se previdno ročno sestavlja v Tokiu z enotami, ki so posamezno oštevilčene z lasersko vgravirano serijsko številko. Nova jedrasta tehnologija je razvita, da bi se optimiziral položaj pogonskih enot znotraj ohišja. Ta pametni dizajn izboljšuje izkoristek pretoka zraka, ki povečuje transparentnost srednjih do visokih frekvenc, istočasno proizvaja bogat in natančen bas zvok.

V osrčju slušalk se nahaja unikatni integrirani dizajn pogonskih enot. Membransko navitje, pregrada in magneti se nahajajo v isti enoti, da bi se zmanjšale nezaželene vibracije, ki lahko »obarvajo« zvok. Dizajn tudi omogoča neuporabo vijaka, da bi se zmanjšala teža, med tem ko je pregrada izdelana iz trdnega polipropilen sulfida in steklenih vlaken, da bi se omogočilo stabilno premikanje diafragme in bolj natančen zvok.

 

audio-technica-adx5000-slusalice-03

Velika, trdna 58mm pogonska enota se lahko pohvali z diafragmo obloženo magnetnim krogom iz volframa. Ta diafragma izboljšuje odziv in čas za bolj natančno avdio reprodukcijo, lahka konstrukcija pomaga izogibanju notranjemu zgubljanju moči. Struktura ohišja v obliki čebeljega satja razen prijaznosti očem, svojim učinkovitim dizajnom v kombinaciji z zaprtimi deli slušalk za zmanjšanje stranske ventilacije, pomaga izničenje izgubo zračnega tlaka, da bi se ohranila uravnovešena moč.

Udobje ob daljšem poslušanju glasbe je vedno prioriteta, ko se govori o slušalkah takega tipa, ušesne blazinice, tako kot okvir na tem modelu slušalk, so narejeni iz Alcantare – kakovostnega materiala iz microfibre čigave značilnosti so dolgotrajnost, odpornost na umazanijo in mehkoba za dodatno udobje.

 

audio-technica-adx5000-slusalice-04

Da bi slušalke vedno bile v brezhibnem stanju doma ali ko jih nesete s sabo, z njimi v kompletu pride tudi luksuzna zaščitna torbica.

Slušalke so na voljo v naši spletni trgovini - Audio Technica ATH-ADX5000.