WHAT HIFI - ROTEL RA-10 JE NAJBOLJŠI OJAČEVALEC V SVOJEM RAZREDU!

WHAT HIFI - ROTEL RA-10 JE NAJBOLJŠI OJAČEVALEC V SVOJEM RAZREDU!

WHAT HIFI revija je testirala 5 najboljših ojačevalcev današnjega časa v kategoriji do 500 eur. Zmaga je pripadla popularnemu Rotel RA-10 ojačevalcu, ki ga lahko kupite v Sonus Artu.

V srcu vsakega hifi sistema se nahaja ojačevalec. Ne gleda ali ste hifi začetnik ki planira zgraditi svoj prvi sistem, ali pa prekaljeni navdušenec ki bi rad nadgradil obstoječega, nabava ustreznega ojačevalca je kritični faktor ki bo izvlekel najboljše iz vaše glasbene zbirke.

Ugledna hifi revija je testirala 5 ojačevalcev, ki so sposobni dobro delovati z vsakim CD predvajalnikom, gramofonom ali mrežnim predvajalnikom, je kot zmagovalca razglasila ravno Rotela RA-10.

RA-10 je enostavno neverjetno dober ojačevalec.

„Rotel Ra-10 dobiva zlatnu medalju u klasi budget pojačala. Zapravo, sa svojom cijenom uopće ne bi smjelo zvučati ovako dobro.“

Rotel -ra 10-winner

Največji razlog navdušenja njegovih ocenjevalcev leži v njegovi ceni - ki enostavno ni logična! Namreč, Rotel RA-10 se je s svojo kvaliteto močno približal sistemom ki so tudi dvakrat dražji. V primerjavi s svojim odličnim predhodnikom, RA-10 ima nekaj bolj uglajen zvok in je odnesel zmago "za drobtino". Posebej se naglaša njegova gramofonska stopnja ki je najboljša v klasi i ga postavlja kot odlično izbiro za priklop gramofona.

Proti?! Bore malo...

Edina graja ki so jo uspeli najti je to da nima daljinskega upravljalnika. Ampak, ob vseh njegovih prednostih in dobrem zvoku, to niti ni pomembno a ne da? :)

Rotel _RA-10_front

ROTEL NEWSFLASH: Razen RA-10, nagrade sta pobrala tudi integrirani ojačevalec RA-12 in CD predvajalnik RCD-12, ki sta prejela prestižno nagrado Diapason D´Or. Diapason je drugače ugledna francoska hifi revija, čigar nagrade so na nivoju tistim iz WHAT HIFI AWARDS.