Novi Zeppelin - potpuno nova razina reprodukcije zvuka

NOVI ZEPPELIN - POPOLNOMA NOV NIVO REPRODUKCIJE ZVOKA

Pred osmimi leti je Bowers & Wilkins predstavil prvi Zeppelin dock zvočnik. Po večih izboljšavah in novih modelih je, najbolj znan proizvajalec Hi-Fi zvočnikov, odstranil dock priklop in postal v celoti brezžičen. Spoznajte B&W Zeppelin Wireless.

Zeppelin je vedno bil zvočnik nenavadne oblike, vendar tudi neobičajno visoke kakovosti zvoka. S popolnoma novimi zvočnimi enotami, naprednejšo tehnologijo digitalne obdelave in popolnoma novim, še togejšim ohišjem, bo novi Zeppelin Wireless (PDF) zagotovo obdržal svoj status najboljšega brezžičnega zvočnika za avdiofile. Z dodano podporo Bluetooth prenosu v visoki kakovosti (aptX) pa bo pritegnil tudi širši krog ljudi. Novi Zeppelin Wireless je sedaj na voljo tudi v Sonus Artu za 699,90€.

Zvočne zmogljivosti

Nove možnosti

zeppelin_wireless_855x450_1 zeppelin_wireless_855x450_2
Kakovost zvoka.  Zeppelin Wireless kljubuje zakonom fizike in prinaša velik zvok iz majhnega ohišja. Brezžična povezljivost.  Ob Airplayu, Zeppelin Wireless sedaj ponuja tudi Bluetooh aptX streaming.
 zeppelin drivers  mobile zeppelin
Nove zvočne enote.  Narejene po zgledu na nagrajene B&W Hi-Fi zvočnike, ki dostavljajo kristalno čiste visoke tone in natančen, globok bas. Mobilna aplikacija.  Nova verzija Control app aplikacije za Zeppelin omogoča popolen nadzor nad glasnostjo in reprodukcijo glasbe.