Glasba je najlažja pot do tiste vrste evforije, zaradi katere »postanemo glasni«. Kot takrat, ko vaša najljubša skupina začne igrati pesem, ki jo imate radi, in množica okoli vas ponori. Predstavljajte si to kurjo polt in občutek. Točno to je moč glasbe – glasna glasba, ki zveni čudovito. Prav zaradi tega smo ustvarili te zvočnike, pravi Vestlyd. Ker so dobri časi glasni časi, to je naravni zakon.

Na žalost vaša najljubša skupina ni vsak dan v vašem mestu. Ko želite koncertni občutek kot doma, boste pogosto ugotovili, da tudi odlični zvočniki po povečanju glasnosti ne zvenijo tako dobro. Pravzaprav veliko današnjih zvočnikov ni narejenih za glasno predvajanje.

Zvočniki Vestlyd so drugačni. Navdihujejo jih klasični monitorski zvočniki stare šole in nas vračajo v čase, ko je bilo zvočnikom "dovoljeno" biti zvočniki. Takrat je bila funkcija prednost pred obliko, za razliko od danes, ko je večina stvari oblikovana predvsem s poudarkom na estetiki, kakovost zvoka pa je postavljena v drugi plan.

Če torej želite koncertno izkušnjo v svojem domu, je Vestlyd odlična izbira za vas.

O Vestlyd-u

Vestlyd je danska znamka zvočnikov, ki jo navdihuje klasični retro dizajn in skrbna obdelava, močan bas in dinamika ter odprta zvočna kulisa. Zasnoval ga je Nordic HiFi A/S. Prvotno ustanovljen kot del HiFi Klubben, je Nordic HiFi danes neodvisno podjetje z lastno razvojno ekipo. Vizija podjetja je uresničevanje želja kupcev s samostojnim razvojem in proizvodnjo močnih in edinstvenih avdio/hi-fi izdelkov. Naprave se prodajajo v trgovinah HiFi Klubben v večini Evrope, na Danskem pa jih je oblikovala in oblikovala danska ekipa Vestlyd in so bile v razvoju več kot 3 leta.

vestlyd v12C

Zasnova teh zvočnikov se močno zgleduje po vintage zvočnikih iz 70-ih, z dodatnim navdihom klasične moči zvočnikov. V primerjavi z običajnimi električnimi zvočniki pa Vestlyd zvočniki vsebujejo veliko več podrobnosti, muzikalnosti in nadzora, s čimer se približajo klasičnim studijskim monitorskim zvočnikom. Vendar pa za razliko od takih zvočnikov Vestlyd predstavlja lažjo in prijetnejšo izkušnjo poslušanja. To pomeni, da dobite najboljše iz obeh svetov.