Pathos Heritage

Pathos Heritage

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

InPol Heritage predstavlja zapuščino umrlega soustanovitelja Pathosa, konstruktorja in izumitelja tehnologije InPol, inženirja Gianija Borinato. Posodobljeno 03.02.2022.

13.500,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

InPol Heritage predstavlja zapuščino umrlega soustanovitelja Pathosa, konstruktorja in izumitelja tehnologije InPol, inženirja Gianija Borinatoja.

InPol (Inseguitore Pompa Lineare – Linear Pump Follower) je zelo uspešen patentiran sistem Pathos Acoustics, ki je dobil veliko priznanj. Zanj je značilen zelo poseben zvok, ki ga je mogoče doseči le s takšnim elektronskim vezjem - popolnoma uravnoteženo napravo razreda A, ki uporablja samo en polprevodniški element, skupaj z visokim tokom in napetostjo. Cevni ojačevalnik ojača napetost vhodnega signala in InPol sklop zagotavlja dovolj toka za pogon zvočnika brez nadaljnjega ojačanja. Na ta način se vsa obdelava signala zaupa elementom cevi, zato ostane resnična kopija prvotnega vhodnega signala. Ohranjena je vsa kakovost, čistost in harmonično bogastvo izvirnika.

Ta tehnologija omogoča tudi teoretično povečanje moči razreda A med 25% in 50%, skupaj z nizko izhodno impedanco, ki je temeljnega pomena za dober faktor dampinga, in jo še izboljša z dvojnim Inpolom.

Ekipa oblikovalcev Pathos v tem edinstvenem ojačevalniku je dosegla svoj novi maksimum, v projekt je bilo vloženega ogromno časa, sam izdelek pa odlikuje uporaba najkakovostnejših komponent in že pregovorna odsotnost kompromisov.

Inteligentno krmiljenje nastavitev tihe moči in ojačanja je zaupano mikroprocesorju, ki prilagodi glasnost, kar zagotavlja delovanje ojačevalnika in njegovo zmogljivost za učinkovito napajanje zvočnikov.

Zahvaljujoč dodatnemu pretvorniku HiDac EVO bodo ljubitelji poslušanja glasbe iz najnovejših, digitalnih, virov in krmiljenja s pametnimi napravami lahko takšno vsebino v celoti uživali.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Tip: Čisti razred A, dvojna tehnologija INPOL, popolnoma uravnotežena tehnologija digitalne pristranskosti / dobitka
Cevi: 2 x ECC803S Tung-Sol
2 X 6H30 Sovtek
Izhodna moč: 2 x 80 W @ 8 ohm
Frekvenčni odziv: 2 Hz - 200 kHz ± 0,5 db
Najvišja vhodna napetost: 10 VRMS
Vhodna občutljivost: 780 mVRMS
Vhodna impedanca: 20.000 ohm
Regulator glasnosti: Čisti uporni releji
THD: 0,1% pri 80 W
S / N razmerje:> 100 dB
Dobiček: 33 db neuravnoteženo, 39 db uravnoteženo
Analogni vhodi: 2 x XLR, 4 x RCA vhodi
Digitalni vhodi (samo z dodatno HiDac Mk2 ploščo): 1 x USB B, 1 x S / PDIF koaksialni, 1 x S / PDIF optični
Izhodi: 1 x pred izhod RCA, 1 x pred izhod XLR. Štiri stopnje dobička izhoda, izbira faze
Mere: 21,8 "(D) X 17,7" (Š) X 9 "(H)
Neto teža: 58 kg