Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Polk Atrium Sat300 - Zunanji Zvočnik

Na zalogi
SKU
PO01032
Kompaktni outdoor/zunanji zvočnik
175,00 €
(kos)

Inovativni zunanji zvočnik Sat300, ki jih lahko postavite kamor koli v svoji okolici: visijo s stropa, nadstreška ali kjer koli želite - oddajajo odličen zvok na prostem. Zasnovan je tako, da posnema svetlobna telesa in hkrati oddaja visokozmogljiv zvok, saj se prilega širokemu območju pokrajin in okolij. Narejen za popolno sinergijo s Sub 100 zunanjim subwooferjem - skupaj tvorita pravi avdio sistem.

Tehnologija Dynamic Balance omogoča optimizacijo voznikov, ki zagotavlja čist in jasen bas, boljšo linearnost, manj popačenj in večjo vzdržljivost. Močno in zvočno inertno ohišje zmanjšuje neželene notranje resonance in zvočno obarvanost. Premore do 100 W moči za izjemno jasnost, podrobnosti in visoko učinkovitost z manj popačenj, pri zmerni in višji glasnosti, tudi v odprtih okoljih.

Zmogljivost visokotonca nikoli ne ovira zvočnika, temveč v gladkem in kompaktnem ohišju oddaja uglajen in realen zvok. Zvočnik vzdrži dolgoletne vremenske razmere zahvaljujoč mineralno napolnjenemu polipropilenskemu ohišju, 1 mm aluminijasti rešetki in okovju iz nerjavečega jekla. Uporabljamo jih lahko vse leto, s trajno barvno impregnacijo in vremensko izolacijo ter 5 letno garancijo.

Zagotovljena je največja prilagodljivost ožičenja z integrirano tehnologijo crossoverja. Z vgrajenim visokopropustnim filtrom je ta zvočnik mogoče priključiti neposredno na lastne ojačevalne kanale za neodvisno regulacijo glasnosti.

• Skupni frekvenčni odziv: 100 Hz - 22 000 Hz
• Nominalna impedanca: 8 ohmov
• Občutljivost: 83 dB
• Priporočena moč ojačevalnika na kanal: 10 W - 100 W
• Možnost montaže na steno
• Vodoodporen certifikat: IPX66
• Dimenzije: 17,78 x 13,97 x 21,34 cm
• Teža: 1,47 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top