Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Polk ES50 samostoječi zvočnik

Ni na zalogi
Only %1 left
SKU
ES50POLK
Samostoječi zvočnik visoke ločljivosti za Hifi in domači kino.
249,00 €
(kos)

Uživajte v glasbi, filmih in video igrah s kinematografskim zvokom visoke ločljivosti, ki napolni prostor. ES50 je visoko zmogljiv zvočnik s certifikatom visoke ločljivosti, združljiv s formati Dolby Atmos in DTS: X ter ima nabor dveh pogonskih sklopov Dynamic Balance in ojačevanje nizkih tonov Power Port.

Zvočnik ima visokotonski zvočnik Terylane, ki zagotavlja kristalno čiste visoke tone (40 kHz +), idealne za uživanje v glasbi visoke ločljivosti prek storitev pretakanja, kot so Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Spotify in v zvočnih posnetkih najnovejših ultra HD filmov.

Izkusili boste brezhibno, realistično zvočno sceno, ne glede na to, kje v sobi ste, zahvaljujoč polipropilenskim zvočnikom Dynamic Balance.

Ekskluzivna Polk Power Port tehnologija, natančneje Power Port design, je patentirana Polk zasnova, ki prenaša zračni tok iz priključka zvočnika v vaš prostor za poslušanje. Prav tako razširi celotno povezavo nizkih tonov, ki zagotavlja večjo površino za odpravo motenj in popačenja ter za večje, bolj glasbene in globlje nizke tone. Ko zvočnike združite z zmogljivim 6,5-palčnim nizkotoncem, dobite nizke tone brez kakršnega koli napora, ki ga čutite.

Zagotavljajo prostorno, jasno in realistično reprodukcijo zvoka iz skoraj vsakega ojačevalnika ali sprejemnika – ne glede na to, ali gre za 4-ohmski ali 8-ohmski model ali najnovejši prostorski AV sprejemnik Dolby Atmos ali DTS: X.

širina (19,1 cm)

Višina (95 cm)

Globina (27,7 cm)

Teža (14,5 kg)

  • 13,34 cm gonilniki iz polipropilena z nizkim popačenjem
  • Visokotonec Terylane visoke ločljivosti 2,54 cm
  • Impedanca: Združljivo s 4 in 8 ohmskimi izhodi
  • Občutljivost (1 vat na 1 meter): 89 dB
  • Frekvenca križanja: 2.500 Hz
  • Skupni frekvenčni odziv: 42 Hz → 40.000 Hz
  • Vhodi: dvojni pozlačeni 5-smerni konektorji
  • Priporočena moč ojačevalnika na kanal: 20 vatov → 150 vatov
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top