Polk Legend L200 - bookshelf zvočnik DEMO

Premium bookshelf zvočnik

Na zalogi
Običajna cena 889,00 € /kos Special Price 399,00 € /kos
Najnižja cena v 30 dneh: 445,00 €

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Več kot 40 let izkušenj pri ustvarjanju inovacij (kot so visokotonci), oblikovanja in izdelave prototipov je privedlo do razvoja novega 1-palčnega visoko ločljivostnega obročastega visokotonca Pinnacle, vgrajenega v zvočnik Polk Legend L200. Visokotonec je razvil Polk Audio in zagotavlja izjemno jasne in ostre visoke tone brez neželenih barv in popačenja.

Polk je prav tako razvil nov turbinski stožec posebej za serijo Legend, da bi zagotovil naravno reprodukcijo srednjih tonov, frekvenc, na katere so naša ušesa najbolj občutljiva. Turbinski stožec združuje Polkovo lastno penasto sredico in oblikovano geometrijo turbine, ki dramatično poveča togost in dušenje, ne da bi dodala maso, kar ima za posledico gladke, podrobne srednje in nizke tone, tako da lahko slišite vse podrobnosti.

Tradicionalno nizki toni ustvarjajo šum in prikrivajo nizke bas tone, ki jih želite slišati. Nova, izboljšana zasnova Power Port gladko prenaša pretok zraka iz zvočnikov na vaše območje poslušanja za glasnejše in čistejše nizke tone, hkrati pa zmanjšuje turbulenco, popačenje in hrup. Trenutna tehnologija Power Port je bila izpopolnjena posebej za serijo Legend s finim prilagajanjem geometrije odprtine. Izboljšana zasnova Power Port proizvaja manj hrupa in zagotavlja močnejše in čistejše nizke tone, tako da lahko slišite in začutite razliko.

Zvočniki so opremljeni z rešetko, ki pokriva sprednjo pregrado, in drugo rešetko, ki pokriva zgornji del, ali dodatni modul za višino (če je nameščen). Računalniško zasnovani so za natančno prilagajanje in zmanjšanje motenj zvoka. Akustično inertne magnetne rešetke ponujajo čisto estetiko brez žrtvovanja zvoka.

Zvočniške omare v seriji Polk Legend, pa tudi notranjost ohišja, so bile skrbno zasnovane tako, da zmanjšujejo neželene notranje stoječe valove in odpravljajo neželene resonance. Rezultat je kabinet zvočnikov, ki pretvornike trdno drži, medtem ko zvesto reproducira skladbe.

Namestitev je popolnoma poenostavljena in zagotovljen je zelo učinkovit prenos brez izgub.

Poglej manj

• Usmerjenost: navpično
• Tip ohišja: Power Port Bass
• Močnostne enote: visokotonec Pinnacle (2,54 cm), srenje / nizkotonec s turbinskim stožcem (16,51 cm)
• Priporočena moč ojačevalnika: 80W
• Skupni frekvenčni odziv: 38 Hz - 50 000 Hz
• Območje nominalne impedance: 3 ohmi - 4 ohmi
• Občutljivost (1 W @ 1 m): 85,5 dB
• Frekvenca križanja visokotonca / srednjetonskega zvočnika: 2600 Hz
• Razpon porabe (na kanal): 20 W - 200 W
• Mere: 39,78 x 21,16 x 33,78 cm
• Teža: 9,98 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.