Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Polk Signa S2

Na zalogi
SKU
PO01023
Univerzalna TV zvočna vrstica in brezžični nizkotonec
239,00 €
(kos)

Zvočna vrstica Polk Signa S2 ponuja impresivno izkušnjo domačega kina, ki bistveno presega vaše zvočnike na televizorju. Vključuje kabel HDMI za hitro in enostavno nastavitev ter ustreza 4K in HD televizorjem. Odlikuje patentirana tehnologija Polk VoiceAdjust za jasne in kristalno čiste dialoge ter Dolby Digital dekodiranje za impresiven prostorski zvok.

Zvočna vrstica ima tudi brezžični nizkotonec, ki bo zagotovil večjo globino nizkih tonov in tudi pretakal vašo najljubšo glasbo prek Bluetooth. Tanka zasnova te zvočne vrstice se bo enostavno prilegala v večino prostorov - preprosto jo namestite na steno ali postavite pred televizor.

Nastavitve EQ za filme in glasbo optimizirajo delovanje zvočne vrstice in tako zagotavljajo popolnoma jasne dialoge, močan zvok in globino nizkih tonov za neverjetno izkušnjo domačega kina v svojem domu. Vklopite lahko način za eno noč - zmanjšajte nizke in povečajte Polk VoiceAdjust, ne da bi pri tem ogrozili jasnost pogovora in ne prebujali drugih članov gospodinjstva, medtem ko so ponoči gledali vašo najljubšo televizijo.

Vgrajene dodatne odprtine in navojni vložki (ki ustrezajo skoraj vsakemu nosilcu) vam nudijo več možnosti za pritrditev in pritrditev na večino sten.

• Vrsta daljinskega upravljanja: infrardeči
• Skupni frekvenčni odziv: 45 Hz - 20 000 Hz
• Vodoravna namestitev zvočne vrstice
• Zvočni vhodi: HDMI (ARC), Toslink optični, analogni 3,5 mm mini priključek (AUX)
• Vgrajena tehnologija Bluetooth
• Dimenzije zvočne vrstice: 5,46 x 89,99 x 8,18 cm
• Dimenzije nizkotonskega zvočnika: 34,04 x 17,07 x 30,99 cm

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top