Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Polk Signa S3 - Soundbar

Ni na zalogi
SKU
PO01040
TV soundbar in brezžični subwoofer z vgrajenim Chromecast-om
299,00 €
(kos)

Zvočna vrvica Polk Signa S3 nudi neverjetno izkušnjo domačega kina in napolni celotno sobo z zvokom. Zasnovan je za delo s katerim koli HD, 4K in 8K TV prek HDMI ARC in ga je enostavno nastaviti in nadzirati prek daljinskega upravljalnika. Odlikuje patentirana tehnologija Polk VoiceAdjust za jasne in kristalno čiste dialoge ter Dolby Digital dekodiranje za impresiven prostorski zvok.

Zvočna vrstica je opremljena z brezžičnim nizkotonskim zvočnikom, ki bo dal večjo globino basu, možno pa je pretakati svojo najljubšo glasbo prek vgrajenega Chromecasta in prek Google Play Music, Amazon Music HD, Apple Music, Roon, Qobuz, Spotify, Tidal in drugih. Za nadzor glasbe uporabite svoj glas - začnite predvajati, začasno ustaviti in prilagoditi glasnost s pomočjo Google Asistenta. Z aplikacijo Google Home združite zvočno vrstico z drugimi zvočniki, ki podpirajo Chromecast, da predvajajo glasbo v vašem domu. (Google Home zvočniki se prodajajo posebej).

Namestitev in nastavitve

Lahko ga namestite na steno ali mizo (polico), zaradi tanke zasnove pa televizorja ne bo blokiral. Lahko ga povežete s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali drugo napravo in preprosto predvajate glasbo prek Bluetooth.

Nastavitve EQ za filme in glasbo optimizirajo delovanje zvočne vrstice in tako zagotavljajo popolnoma jasne dialoge, močan zvok in globino nizkih tonov za neverjetno izkušnjo domačega kina v svojem domu. Z enim gumbom je mogoče vklopiti nočni način - zmanjšajte nizke tone in povečate Polk VoiceAdjust, kar ne bo ogrozilo jasnosti pogovora, niti zbudilo preostalega gospodinjstva med gledanjem najljubših televizijskih vsebin ponoči.

• Vrsta daljinskega upravljanja: standardna
• Največja moč sistema: 160 W (zvočna vrstica 80 W, subwoofer 80 W)
• Vodoravna namestitev zvočne vrstice
• Vhodi: HDMI (ARC), optični, AUX
• Izhod HDMI
• Vgrajena tehnologija Bluetooth
• Dimenzije zvočne vrstice: 56 x 898 x 83 mm
• Dimenzije nizkotonskega zvočnika: 311 x 171 x 343 mm

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top