Polk Signature Elite ES35 center zvočnik

Polk Signature Elite ES35 center zvočnik

Availability: Na zalogi

Zmogljiv in impresiven zvok visoke ločljivosti za filme, TV, glasbo in igre Posodobljeno 06.12.2022.

Priporočena cena: Cena: 349,00 €

Special Price 299,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Edinstvena tehnologija za vrhunski zvok

Pripravljen za vaš ojačevalnik ali sprejemnik

  • Z visokozmogljivim nizkoprofilnim osrednjim kanalnim zvočnikom Signature Elite ES35 boste uživali v filmih, igrah in večkanalni glasbi s kristalno jasnimi dialogi in močnim kinematografskim zvokom – ne da bi pri tem blokirali televizor. Certifikat visoke ločljivosti ter združljiv z Dolby Atmos in DTS: X ter po dostopni ceni Signature Elite ES35 izpolnjuje Polkove obljube o odličnem zvoku za vsakogar.
  • Ozki osrednji zvočnik ES35 je nameščen tik pod vašim televizorjem, da zagotavlja odličen zvok zvočnikov, ne da bi blokiral vaše območje gledanja ali IR daljinski upravljalnik. Prilagodljiva, stenska zasnova ES35 omogoča tudi uporabo kot levi, desni ali prostorski kanal za neverjeten zvok domačega kina, ki ne zahteva prostora na tleh ali polici.
  • Doživite brezhiben, realističen zvočni oder, ne glede na to, kje sedite. Signature Elite ES35 ima dinamično uravnotežen akustični niz s sedmimi aktuatorji s fazno optimiziranimi kaskadnimi križanci, ki zagotavljajo osredotočen dialog, ki se popolnoma zlije z drugimi zvočniki Signature Elite.
  • Visokotonski zvočnik ES35 s certifikatom Hi-Res, Terylene, zagotavlja kristalne visoke tone (40 + kHz), idealne za zvok visoke ločljivosti, ki ga najdemo v filmih ultra HD, večkanalnih koncertnih videoposnetkih in prostorskih zvočnih mešanicah za Apple Music, Dolby Atmos ali DTS: X .
  • V filmih osrednji zvočnik odda do 75 % zvočne vsebine (glasovi, zvočni posnetki, zvočni učinki), vendar je večina osrednjih zvočnikov zasnovanih samo za glasovni dialog. Dvojni Polk Power Ports ES35 zagotavljata nizke tone brez napora, kar pomeni, da boste slišali in občutili impresiven zvok, kot si ga je zamislil režiser.
Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

Orientacija: navpično/vodoravno

1x 2,54 cm okrogli visokotonski zvočnik (Hi-Res Terylene)

6x 7,62 cm ojačani gonilniki iz polipropilena z majhnim popačenjem

Dimenzije: V 10,48 cm / Širina 61,98 cm / Globina 15,49 cm

Teža: 6,35 kg

Električni vhodi: Par pozlačenih konektorjev