Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Polk Signature Elite ES35 center zvočnik

Ni na zalogi
Only %1 left
SKU
POLKES35

Sredinski zvočnik

  • tanka različica

  • Terilenski visokotonec

  • 6 x nizki/srednji toni

349,00 €
(kos)

Edinstvena tehnologija za vrhunski zvok

Pripravljen za vaš ojačevalnik ali sprejemnik

  • Z visokozmogljivim nizkoprofilnim osrednjim kanalnim zvočnikom Signature Elite ES35 boste uživali v filmih, igrah in večkanalni glasbi s kristalno jasnimi dialogi in močnim kinematografskim zvokom – ne da bi pri tem blokirali televizor. Certifikat visoke ločljivosti ter združljiv z Dolby Atmos in DTS: X ter po dostopni ceni Signature Elite ES35 izpolnjuje Polkove obljube o odličnem zvoku za vsakogar.
  • Ozki osrednji zvočnik ES35 je nameščen tik pod vašim televizorjem, da zagotavlja odličen zvok zvočnikov, ne da bi blokiral vaše območje gledanja ali IR daljinski upravljalnik. Prilagodljiva, stenska zasnova ES35 omogoča tudi uporabo kot levi, desni ali prostorski kanal za neverjeten zvok domačega kina, ki ne zahteva prostora na tleh ali polici.
  • Doživite brezhiben, realističen zvočni oder, ne glede na to, kje sedite. Signature Elite ES35 ima dinamično uravnotežen akustični niz s sedmimi aktuatorji s fazno optimiziranimi kaskadnimi križanci, ki zagotavljajo osredotočen dialog, ki se popolnoma zlije z drugimi zvočniki Signature Elite.
  • Visokotonski zvočnik ES35 s certifikatom Hi-Res, Terylene, zagotavlja kristalne visoke tone (40 + kHz), idealne za zvok visoke ločljivosti, ki ga najdemo v filmih ultra HD, večkanalnih koncertnih videoposnetkih in prostorskih zvočnih mešanicah za Apple Music, Dolby Atmos ali DTS: X .
  • V filmih osrednji zvočnik odda do 75 % zvočne vsebine (glasovi, zvočni posnetki, zvočni učinki), vendar je večina osrednjih zvočnikov zasnovanih samo za glasovni dialog. Dvojni Polk Power Ports ES35 zagotavljata nizke tone brez napora, kar pomeni, da boste slišali in občutili impresiven zvok, kot si ga je zamislil režiser.

Orientacija: navpično/vodoravno

1x 2,54 cm okrogli visokotonski zvočnik (Hi-Res Terylene)

6x 7,62 cm ojačani gonilniki iz polipropilena z majhnim popačenjem

Dimenzije: V 10,48 cm / Širina 61,98 cm / Globina 15,49 cm

Teža: 6,35 kg

Električni vhodi: Par pozlačenih konektorjev

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top