Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Polk Signature Elite ES15 zvočnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
POLKES15
Signature Elite ES15 je kakovosten bookshelf zvočnik * Stojalo ni vključeno v ceno *
135,00 €
(kos)

Visokozmogljivi bookshelf zvočniki Polk ES15 vam omogočajo poslušanje vaše najljubše glasbe in zvoka iz filmov visoke ločljivosti z močnim, kristalno čistim zvokom.

Tehnologija Dynamic Balance prinaša bogat in jasen zvok celotnega obsega, ne glede na to, kaj poslušate. Ta patentirana tehnologija analizira celoten sistem elektroakustičnih in mehanskih zvočnikov za izboljšanje izbire materiala in učinkovitejšo geometrijo. Označuje in odpravlja težave (motnje), ki poslabšajo delovanje zvočnikov.

Zvočniki imajo tudi ukrivljen visokotonec Terylane, ki zmanjšuje resonanco, njegova močna keramična struktura pa zagotavlja nizko frekvenco za boljšo razpršenost, kar zagotavlja jasen in podroben visokofrekvenčni odziv za realistično reprodukcijo glasov in instrumentov. Zmore 40 kHz za podporo najnovejšim zvočnim datotekam visoke ločljivosti, tako da imate občutek, da ste v koncertni dvorani ali glasbenem studiu.

Ekskluzivna tehnologija Polk Power Port, je patentirana zasnova Polk, ki prenaša zrak iz priključka za zvočnike v vaš prostor za poslušanje. Razširi tudi celotno bas področje, kar zagotavlja večjo površino za odpravo motenj in popačenj ter za večje, bolj glasbene in globlje nizke tone. Ko združite zvočnike z zmogljivim 5,25-palčnim nizkotoncem, dobite nizke tone brez napora.

Zvočnik ponuja prostorno, jasno in realistično reprodukcijo zvoka iz skoraj vseh ojačevalnikov ali sprejemnikov (s 4 ali 8 ohmov) ali najnovejših sprejemnikov Dolby Atmos ali DTS: X.

  • 2,54 cm visokotonec Hi-Res Terylane
  • Mikafortizirani polipropilenski gonilniki z nizkim popačenjem 13,34 cm
  • Frekvenca križanja: 2,5 kHz
  • Priporočena ojačitev: 20-100
  • Skupni frekvenčni odziv: 48 Hz - 40 kHz
  • Občutljivost: 88dB
  • Električni vhodi: pozlačeni priključki
  • Dimenzije: 30,5 x 19,1 x 26 cm
  • Teža: 5,9 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top