Polk Signature S10e

Polk Signature S10e

Availability: Na zalogi

Kompaktni satelitski prostorski zvočniki visoke ločljivosti za domači kino Posodobljeno 02.10.2022.

89,00 €
(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Ne glede na to, ali se uporabljajo kot zadnji ali prostorski zvočniki v kateri koli konfiguraciji domačega kina (5, 7 ali 9), ti zvočniki nadaljujejo Polkovo tradicijo izdelovanja visoko zmogljivih naprav po dostopnih cenah.

Tehnologija Dynamic Balance prinaša bogat in jasen zvok celotnega obsega, ne glede na to, kaj poslušate. Ta patentirana tehnologija analizira celoten sistem elektroakustičnih in mehanskih zvočnikov za izboljšanje izbire materiala in učinkovitejšo geometrijo. Označuje in odpravlja težave (motnje), ki zmanjšujejo delovanje zvočnikov.

Zvočniki imajo tudi ukrivljen visokotonec Terylane, ki zmanjšuje resonanco, njegova močna keramična struktura pa zagotavlja nizko frekvenco za boljšo razpršenost, kar zagotavlja jasen in podroben visokofrekvenčni odziv za realistično reprodukcijo glasov in instrumentov. Zmore 40 kHz za podporo najnovejšim zvočnim datotekam visoke ločljivosti, tako da imate občutek, da ste v koncertni dvorani ali glasbenem studiu. Gonilniki srednjega razreda po meri z izjemno visoko učinkovitostjo zagotavljajo čist in jasen bas, boljšo linearnost, manjša popačenja in večjo vzdržljivost.

Združljivi so z najnovejšimi tehnologijami prostorskega zvoka Dolby in DTS. Magnetna rešetka je računalniško modelirana za natančno nastavitev in izboljšan estetski vtis ter je zasnovana za zmanjšanje zvočnih motenj.

Zvočniki so združljivi z večino ojačevalnikov in sprejemnikov. Ne glede na to, ali jih povežete z najnovejšimi digitalnimi procesorji ali starinskimi napravami, boste dobili zvočno, čisto in realistično predvajanje.

Ukrivljeni robovi zvočnikov prispevajo k močnemu videzu, ki se bo odlično prilegal vsakemu prostoru, na voljo pa so v moderni beli in klasični črni barvi.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

  • Možnost montaže na steno
  • Priporočena moč ojačevalnika na kanal: 20 W -100 W
  • Skupni frekvenčni odziv: 67 Hz - 40.000 Hz
  • Največja občutljivost: 87 dB
  • Električni vhodi: pozlačeni priključki
  • Mere: 21,34 x 13,72 x 15,88 cm
  • Teža: 2,72 kg