Polk Signature S15E Zvočnik

Polk Signature S15E Zvočnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Bookshelf zvočnik iz Polk Signature E Serije Posodobljeno 02.10.2022.

Priporočena cena: Cena: 174,50 €

Special Price 109,50 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Bookshelf zvočnik iz Polk Signature E Serijeki predstavlja sistem zvočnikov visoke ločljivosti za glasbo in domači kino. Vsi zvočniki imajo močno akustično ohišje, ki zmanjšuje neželjene vibracije in zvočno obarvanost, kot tudi ukrivljene robove, ki ponujajo sodoben videz. Zvočniki so na voljo v črni in beli barvi.

Tehnologija Dynamic Balance in Terylane visokotonec

Tehnologija Dynamic Balance zagotavlja bogat, čist zvok polnega razpona ne glede na to kar poslušate. Ta patentirana tehnologija analizira celoten elektroakustični in mehanski sistem zvočnika zaradi izboljšanja izbranega materiala in učinkovite geometrije. Ona išče in odstranjuje težave (motnje), ki zmanjšujejo zmogljivosti zvočnika.

Zvočniki imajo tudi Terylane visokotonec ukrivljene oblike, ki zmanjšuje resonanco, njihova močna keramična struktura ponuja nizke frekvence za boljšo disperzijo, ponujajoč jasen in detaljen visokofrekvenčni odziv za realistično reprodukcijo glasov in inštrumentov. Sposoben je dostaviti 40 kHz za podporo najnovejšim avdio datotekam visoke ločljivosti.

Prilagojeni srednjetonski driverji izjemno visoke učinkovitosti ponuja čist in jasen bas, boljšo linearnost, nižjo stopnjo popačenja in večjo izdržljivost.

 

 

 

Polk Power Port tehnologija

Ekskluzivna Polk Power Port tehnologija, natančneje Power Port dizajn je patentirani Polk dizajn, ki prenaša pretok zraka od priključkov zvočnika v vaš prostor. 

Magnetna mreža je računalniško zasnovana za natančno prileganje in boljši estetski vtis, izdelana je tako, da kar se da zmanjša zvočne motnje. Zvočniki so kompatibilni z večino ojačevalcev in AV sprejemnikov. Ne glede na to, ali jih povezujete na najnovejši digitalni procesor ali na vintage ojačevalec, dobili boste reprodukcijo, ki je zvočno bogata, čista in realistična. 

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

• Hi-Res Terylane visokotonec premera 2,54 cm
• Ojačani polipropilenski driverji z nizkim popačenjem, premer13,34 cm
• Frekvenca crossoverja: 2,5 kHz
• Možnost pritrditve na steno
• Priporočen ojačevalec: 20-100W
• Skupni frekvenčni odziv: 48Hz - 40 kHz
• Občutljivost: 88 dB
• Električni vhodi: pozlačeni konektorji
• Mere: 30,48 x 19,05 x 25,9 cm
• Teža: 5,89 kg