Popcorn Hour C-300 Media player

Popcorn Hour C-300 Media player

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Odličen medijski predvajalnik za reprodukcijo filmov, slik in glasbe na vašem TV in Hi-Fi sistemu Posodobljeno 14.03.2017.

399,90 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Obvestilo o prihodu na zalogo
E-mail
  (Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi)
 
Opis

Podorobnosti

Odličen medijski predvajalnik

Odličen medijski predvajalnik za reprodukcijo filmov, slik in glasbe na vašem TV in Hi-Fi sistemu

C-300 je opremljen z izboljšanim Sigma Designs 8647 procesorjem, ki z lahkoto predvaja 3D mkv filme. Naprava podpira Internet radio, priklop na IPTV in številne web aplikacije, kot so Youtube, CNN in CNET TV.

Odlična digitalna zabava

Očarajte svoje goste s hitro medijsko Jukebox izkušnjo in prijetno navigacijo, ki temelji na Adobe Flash uporabniškem vmesniku. C-300 bo izboljšal vaše digitalno življenje z naslednjimi izboljšavami: Novo zasnovan Sigma 8647 800MHz procesor z L2 predpomnilnikom, novi in izboljšani omrežni medijski Jukebox V2, novi 2,5” TFT zaslon v barvi in Gigabit Ethernet za hiter prenos datotek.

Hibriden media player

Ob trdi disk in optični pogon lahko dodate tudi tanek Blue-ray pogon in tako pretvorite svoj C-300 v hišno kino in odstranite potrebo po dodatnih predvajalnikih.

Kristalno čist TFT info zaslon

TFT zaslon omogoča navigacijo skozi C-300, tudi brez priključene TV naprave, kar je zelo uporabno, če na primer le želite predvajati vaš najljubši glasbeni album. Nastavljiv nivo osvetlitve omogoča, da nastavite osvetlitev primerno za vaš ambient.

Omrežni media Jukebox v2

Popcorn Hour C-300 je že ob nakupu opremljen z enostavnim Jukebox uporabniškim vmesnikom. Ne potrebuje nobenih dodatnih programov ali zahtevnih nastavitev. Omrežni media Jukebox (NMJ) avtomatsko pregleda vaš medij in povzame koristne informacije, kot so slike, povzetki, seznam igralcev in režiserjev.  Z več jezikovno podporo lahko uživate v filmu v vašem maternem jeziku. Podprti so naslednji jeziki: angleščina, švedščina, norveščina, danščina, finščina, nizozemščina, italijanščina, španščina, poljščina, francoščina, madžarščina, grščina, turščina, portugalščina, češčina, slovenščina, hrvaščina, ruščina, hebrejščina, japonščina, kitajščina, korejščina, vietnamščina, bolgarščina, tajščina.

Popcorn Hour app market

Preverite novice celega sveta, poslušajte internet radio, ohranite stike s prijatelji na Twitterju ali Facebooku. Lahko si ogledate vaše priljubljene YouTube objave ali si izberete igre v katerih lahko uživa cela družina. Z več kot 80 brezplačnih in vrhunskih TV aplikacij, ki so trenutno na voljo, in še večjem številu v kratkem, se najde nekaj za vsakogar.

MKV3D podpora

Uživajte v 3D vsebinah s pomočjo Popcorn Hour C-300. Ob podpori za Matroska 3D mkv kodek in drugimi vsebinami dostopnimi na internetu, lahko gledate 3D filme ali prenesete 3D filme z interneta.

Enostavno priključite C-300 v svoj 3D TV in uživajte v predstavi.

* potrebno je imeti 3D TV

Kakovost video zapisa

Uživajte v kakovosti Blue-ray videa s podporo do 100Mbps kakovosti in sinhronizacijo 24p slik na sekundo. Izkusite vsebine v 1080p ločljivosti kot nikoli prej, ob izjemno ostrih detajlih in živo sliko.

BluRay ISO podpora

Ni potrebno, da se ukvarjate z opraskanimi ali poškodovanimi diski – z Blue-ray ISO podporo. Ob enaki kakovosti filmov in interaktivnimi meniji, imate vse lastnosti Blue-ray medija brez uporabe fizičnega medija.

Široka podpora za prenos datotek in kodekov

S podporo za skoraj vsak kodek in prenos datotek, nikoli ne boste potrebovali razmišljati ali imate pravi format za svojo napravo. Enostavno izberite datoteko in uživajte. Nadgradnja na nove verzije kodekov, ki se izvaja pri nadgradnji programske opreme, ohranja podporo različnim tipom datotek.

Podpora za jezike in podnapise (s strani opensubtitles.org)

Pri kupcih z vseh koncev sveta je razumljiva tudi potreba po lokalizaciji. Popcorn Hour C-300 podpira več kot 20 jezikov in podnapisov. Podpora za slovenski jezik je vključena!

NMT aplikacije

Spremenite svoj Popcorn Hour C-300 v SMB, NFS ali UPNP gostitelja z NMT aplikacijami. Delite vaš trdi disk v C-300 z ostalimi kompatibilnimi napravami. Deluje kot NAS in ne potrebuje zapletenega nastavljanja. Samo priklopite HDD in namestite NMT aplikacije.

Bit Torrent i Usenet podpora

Izklopite napajanje vašega računalnika in pričnite z energetsko učinkovitim prenosom, s pomočjo Popcorn Hour C-300. Delite svoje prenesene datoteke z ostalimi napravami v vašem hišnem omrežju naravnost iz C-300.

Pripravite popolne kopije CD-jev

Audio CD Ripper je brezplačna aplikacija, ki jo lahko posnamete iz App marketa. Audio CD Ripper ima CDDA digitalno avdio orodje za kopiranje, kar pomeni, da boste dobili enako kopijo brez kakršnih koli napak ali popačenj v kakovosti. ID3 oznake se samodejno dodajo (potrebna je internet povezava) skupaj z naslovi. Avdiofili z zlatimi ušesi bodo tako zaznali odlično kakovost reprodukcije avdio vsebine na Popcorn Hour C-300.

Video (1)

Video

Ocene (1)

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Povezivanje:

Bonjour, UPnP SSDP, UPnP AV, Windows Media Connect, Windows Media Player NSS , Samba, NFS
Media Serveri: myiHome , myiHomeLite, myiHomeMS (UPnP), MSP Portal
Third-party medijski poslužitelji: Eversion/YAMJ, UMC BitTorrent P2P, Usenet downloader
Pristup NAS poslužitelju: SMB, NFS, FTP

Podržani formati:
Video kontejneri: MPEG1/2/4 Osnovna (M1V, M2V, M4V), MPEG1 / 2 PS (M2P, MPG, DAT, VOB), MPEG2 transportni stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), AVI, ASF, WMV, Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4

Video dekoderi: XVID SD / HD, MPEG-1, MPEG-2 MP HL, MPEG-ASP 4,2 L5, 720p, 1-točka GMC, MPEG-4,10 (H.264): BP L3, MP L4.0, HP L4.0, P L4.1, WMV9: MP HL, SMPTE 421M (VC-1): MP HL, AP L3

Audio kontejneri: AAC, M4A,MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA),WAV,WMA,FLAC,OGG,APE,TTA

Audio dekoderi: Dolby Digital,DTS,WMA, WMA Pro,MPEG-1 Layer 1, 2, 3,MPEG-4 AAC-LC,MPEG-4 HE-AAC,MPEG-4 BSAC,LPCM,FLAC,Vorbis

Audio pass-through: DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA,Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD

Drugi formati: ISO, IFO navigacija, AVCHD navigacija, Jednostavan BD navigacija

Foto formati: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF

Podržani titlovi: SRT, SUB MicroDVD, SSA, SUB / IDX

Chipset: Sigma Designs SMP8647 800MHz sa L2 cache

Memorija: 512MB DDR2 DRAM, 256MB NAND Flash

Audio / video izlazi: HDMI, Komponentni video, Kompozitni video, Stereo analogni audio, PDIF optički, Digitalni optički izlaz

Ostalo: LED svijetlo za indikaciju napajanja i upozorenja, 5 host x USB 2.0 (2x sprijeda, 2x straga, 1x interni), Unutarnja ugradnja za 2.5 "ili 3.5" SATA HDD, ladica za 3,5" HDD, 2,4Gh RF daljinski upravljač, IR senzor za univerzalne daljinske upravljače (Harmony i ostali), 2,5" TFT ekran u boji, utor za BD-ROM pogon

Mreža: Ethernet 10/100/1000 Mbps Gigabit Internet, USB adapter za bežični WLAN (opcija, prodaje se odvojeno), MN-200 WLAN mrežni adapter (opcija)

Napajanje: 100 240V AC, 50 60 Hz, 2,5A max

Dimenzije: Širina x dubina x visina: 425mm x 290mm x 80mm

Težina: 3,7 kg

Sadržaj pakiranja: Popcorn Hour C-300 (HDD nije uključen), 1x HDMI kabel, RF daljinski upravljač, vodič za brzi start, vodič za instalaciju, jamstveni list Skr

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene