Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Bowers & Wilkins PX7 – Brezžične Slušalke

Na zalogi
Only %1 left
SKU
BWPX7NC
Brezžične over-ear noise cancelling slušalke
317,47 €
(kos)

Doživite glasbo na najvišji ravni, kamor koli greste. Ne glede na to, kje ste, močne krmilne enote in prilagodljiva tehnologija za odpravljanje hrupa, ki jih vsebujejo brezžične slušalke Bowers & Wilkins PX7, zagotavljajo vrhunski zvok.

Posebej zasnovane 43,6 mm zvočne enote je zasnovala ista ekipa, ki je delala na seriji 800 Diamond zvočnikov. To so tudi največje enote v slušalkah Bowers & Wilkins.

Zahvaljujoč prilagodljivi noise cancelling tehnologiji za odpravljanje hrupa lahko uživate v svoji glasbi kjer koli že ste; na tihih mestih, kot so knjižnice ali hrupni avtobusi - slušalke se bodo prilagodile vsakemu okolju in neželene zvoke odvrnile od vaših najljubših zvočnih posnetkov.

Omogočajo do 30 ur predvajanja glasbe po samo enem polnjenju baterije. Če še vedno potrebujete več energije, vam bo hitra 15-minutna možnost polnjenja zagotovila dodatnih 5 ur glasbe. Idealno za vse tiste, ki pogosto potujejo z letalom

Bowers & Wilkins PX7 noise cancelling slušalke nadzirajo vsako potezo: ko jih spustite ali odstranite iz ušes, glasbo samodejno zaustavijo. Ko jih spet dvignete in namestite na ušesa, glasba samodejno nadaljuje s predvajanjem.

Oblika slušalk je tudi skrbno zasnovana in navdihnjena z dirkalniki: deli obeh slušalk so narejeni iz ogljikovih vlaken, ki posnemajo moč in okretnost najhitrejših vozil na svetu, zagotavljajo popolnoma čist zvok in ščitijo slušalko pred vsakodnevno obrabo.

• Vrsta slušalk: brezžične z noise cancelling
• Premer enote: 43,6 mm
• Prilagodljiva tehnologija za odpravljanje hrupa
• Čas predvajanja: 30 ur (samo z enim polnjenjem)
• Hitra 15-minutna sposobnost polnjenja (ki zagotavlja dodatnih 5 ur predvajanja)
• Inteligentni način - senzorji, ki spremljajo vsak vaš korak
• Na voljo v srebrni in vesoljski sivi barvi
• Priložena torbica za slušalke, USB-C in 3,5 mm zvočni kabel
• Teža: 310 g

Povezava do strani proizvajalca

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top