Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Denon AH-GC25 - Brezžične Slušalke

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DENAHGC25W
aptX HD bluetooth, 30 ur trajanja baterije, zvok visoke ločljivosti, samodejno spanje
175,00 €
(kos)

FUNKCIONALNOSTI – AH-GC25W

Premium brezžične slušalke

Pregled

Denon AH-GC25W je razvit na podlagi pol stoletja izkušenj z inženiringom slušalk Denon, opremljen z aptX HD Bluetooth in naprednimi gonilniki, ki skupaj oddajajo odličen zvok s potrdilom visoke ločljivosti. Dvojni mikrofoni zagotavljajo izjemno jasnost glasu med klicanjem in sprejemanjem klicev. Ultra lahke, brezžične slušalke so opremljene z naprednimi tehnologijami Denon, ki nudijo neverjetno izkušnjo vsak dan.

 

  • PREMIUM ZVOKD

    Namenjeno vsem, ki uživajo v njihovi glasbi. Ne glede na to, ali ste doma ali v službi, Denon gonilnike naravnane z zmogljivostmi, v slušalkah AH-GC25W ponujajo izjemno zvočno reprodukcijo v vsem, kar slišite. Uživajte v svoji glasbi, zabavi in telefonskih klicih z vrhunskim Denon zvokom.

 

     

Design, ki omogoča daljšo uporabo

Idealen za dolgo poslušanje, mehak nastavljiv lok za glavo in ušesne pene iz dvojnega gibanja zagotavljajo popolno prileganje in udobje visoke kakovosti.

 

   

 

 
 

Kličite na poti

Tudi na najglasnejših mestih slišite vsako besedo vašega telefonskega klica. Uporabite priloženi kabel z linijskim daljincem. Dvojni mikrofoni zagotavljajo izjemno jasnost glasu za odhodne / dohodne telefonske klice.

Priloženi vsi dodatki

Lahek in zložljiv, AH-GC25W je strokovno oblikovan za tiste, ki so na poti. V kompletu so luksuzna torbica za slušalke in dodatke, USB Micro-B kabel, ki se poveže s katerim koli USB polnilnikom ali USB računalniškim vhodom za polnjenje litij-ionske baterije, in zvočni kabel z vgrajenim linijskim mikrofonom in daljinski upravljalnik za ožičeno poslušanje.

 

   

 

 

 

Legendardni Denon Zvok

Denon-napredna zasnova gonilnikov, ponavadi rezervirana za ultra premium slušalke, prinaša jasne visoke, globoke nizke tone in natančno sliko za najboljšo možno zvočno izkušnjo.

Dolga doba Baterije

Uživajte do 30 ur brezžičnega poslušanja. Priloženi USB Micro-B kabel omogoča polnjenje litij-ionske baterije iz katerega koli USB polnilnika ali računalniškega USB vhoda. Baterija se napolni v samo dveh urah. Tudi če je baterija izpraznjena, kličite in poslušajte glasbo s priloženim 3,5-milimetrskim zvočnim kablom.

cVc (Clear Voice Capture)

Poleg brezžičnega kodiranja zvoka aptX HD, ki omogoča zvok kakovosti CD, Clear Voice Capture - prefinjen sistem za zmanjšanje hrupa - izboljšuje kakovost prejetega zvoka. Omogoča zaviranje hrupa, prilagodljivo izenačitev, samodejno uravnavanje ojačitve, odpravljanje odmeva, zmanjšanje hrupa vetra in regulacijo glasnosti, ki je odvisna od hrupa, kar zagotavlja najbolj jasno glasnost, tudi v hudih in hrupnih okoljih.

Samodejno stanje Pripravljenosti

Nikoli ne pozabite izklopiti slušalk. Shranite baterijo. Nastavite slušalke, da se samodejno izklopijo zaradi neaktivnosti.

Denon Avdio App

Brezplačna aplikacija za pametne telefone je odlično dopolnilo AH-GC25W, saj vam omogoča nadzor prstov s številnimi funkcijami. Na voljo za iOS in Android ™.

 

Primerjajte najnovejše slušalke serije Global Cruiser

 

 

100+ Let biti Prvi v Avdio Tehnologiji

Denon, ustanovljen leta 1910, ima globoko dediščino "prvih" v avdio tehnologiji - od prvega japonskega proizvajalca avdio elektronike do izdelave prvih komercialnih zgoščenk na svetu. Ta osredotočena naložba v avdio-raziskave zagotavlja, da ob vsaki poslušanosti dobite najnovejšo tehnologijo in najvišjo kakovost

• Vrsta slušalk: dinamična
• 40 mm gonilniki
• Vhodna impedanca: 32 ohmov
• Občutljivost: 98 dB
• Največja vhodna moč: 1000 mW
• Frekvenčni razpon: 5 - 40 000 Hz
• Bluetooth 5.1.
• prenosna moč: največja prenosna moč 10 mW
• Baterija: DC 3,7 V (litij polimerna baterija)
• Življenjska doba baterije: 30 ur
• Polnjenje: 2 uri
• Teža: 283 g
• Paket vključuje: torbico, 1,3 m zvočni kabel z daljinskim upravljalnikom in mikrofonom, 1,3 m zvočni kabel, 1,2 m USB kabel

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top