Marantz MCR 611 + Dynaudio Excite X18 Zvočnika

Marantz MCR 611 + Dynaudio Excite X18 Zvočnika

Availability: Na zalogi

Hi-Fi stolp iz nove Marantz Melody serije ponuja WiFi in Bluetooth streaming + CD player + Bookshelf zvočnik, idealen za majhne in srednje sobe. Posodobljeno 21.03.2018.

Stara cena: 0,00 €

0,00 €

(komplet)
Dynaudio Excite X18 Zvočnik Satin Black   +689,95 €

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Ali
Opis

Podorobnosti

HI-FI MINI LINIJA

Melody Media CD predvajalnik že na prvi vtis oblikovno spominja na ostale Marantz Premium izdelke, pravo navdušenje pa začutite, ko ga vključite – v manj kot 20 sekundah indeksira vašo glasbo z USB ključa in s pravimi zvočniki (priporočilo: minimalno 60 W) ustvari jasen in čist zvok.

Predvaja lahko CD-audio, FM, DAB in Network datoteke, opremljen pa je tudi s funkcijo za streamanje glasbe z vaših naprav iz hišnega omrežja. Z digitalno povezavo ga lahko priključite na vaš televizor ali pa ga brezžično povežete z vašim računalnikom. Podpira Airplay in DLNA 1.5, upravljate pa ga lahko s pomočjo Marantzove Remote App aplikacije. Prisotna je tudi Speaker A-B funkcije, ki vam omogoča poslušanje iste glasbe v več prostorih.

 

DYNAUDIO EXCITE 18

EXCITE 18

Otipljiv zvok in velika moč v kompaktnem ohišju, primeren za postavitev na stojalo ali polico.

Prednosti:

  • 27 mm visokotonec z mehko membrano s posebnim premazom
  • 17W75 MSP bas/srednjetonec z aluminijastim navitjem in nosilcem navitja iz črnega Kaptona
  • izboljšano notranje ožičenje

Excite X18 je relativno kompakten zvočnik, ki nastavlja Dynaudiovo tradicijo izjemnih majhnih zvočniških zasnov. Novi X18 se lahko pohvali z izjemno dinamiko, globljim basom, široko zvočno sliko ob pregovorni natančnosti in najbolj naravnim tonskim ravnovesjem.

Močan bas kljub majhni prostornini ohišja. Prvovrsten Esotec+ bas z nosilcem navitja iz črnega Kaptona (poseben polimer razvit ravno za ta namen) in izjemno močnim magnetom daje zelo nevtralen zvok z detaljnim srednjetonskim področjem, kot tudi močen in natančen bas. Vrhunski visokotonec z mehko membrano Esotec+, s posebnim premazom in izjemno močnim magnetom dosega vrhunsko ločljivost in zelo izrazito, dobro uravnoteženo visokotonsko področje.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Sorodni članki

Izpostavljene akcije

Google+ Ocene