Technics SL-1200M7B Lamborghini Edition

DJ/ročni gramofon z direktnim pogonom 

  • izjemno trdno ohišje in kakovostna izolacija pred tresljaji in zunanjimi zvoki

  • motor brez jedra z direktnim pogonom, ki dosega stabilno vrtenje

  • vrtljiva luč z izjemno svetlo in dolgotrajno belo LED osvetlitvijoNa zalogi
1.499,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Funkcije SL-1200M7B temeljijo na modelih SL-1200MK7/SL-1210MK7, medtem ko se dizajn zgleduje po ikoničnem avtomobilu Lamborghini. Oranžna , zelena in rumena so barve modela SL-1200M7B, po najbolj znanih barvah italijanske avtomobilske znamke superšportnih avtomobilov.

Automobili Lamborghini in Technics delujeta na popolnoma različnih trgih, vendar si delita enake vrednote z vrhunskimi idejami in pristopi: tehnološki razvoj, korporativna kultura, ki temelji na duhu brezkompromisne izdelave in iskanju čustvenih zvokov, ki navdihujejo stranke – pri Automobili Lamborghini zvok svojih motorjev in pri Technicsu svoj zvok. SL-1200M7B je močan rezultat sodelovanja in inovativnih idej obeh znamk.

Gramofonu je priložena vinilna plošča z močnimi zvoki vožnje šestih različnih modelov Lamborghini, podloga Automobili Lamborghini in dve nalepki z logotipoma Lamborghini in Technics. Dizajn plošče s slikami se zgleduje po pnevmatikah enega od najnovejših modelov Automobili Lamborghini, Revuelto.

Neposredni pogon uporablja počasi vrteči se motor za neposredno poganjanje gramofona gramofona. Ta sistem ima več prednosti. Omogoča visoko učinkovito delovanje, kot sta natančnost vrtenja in močan navor, ne zahteva zamenjave delov in zagotavlja dolgoročno zanesljivost delovanja. Po drugi strani pa je bila za sistem neposrednega pogona zabeležena rotacijska nepravilnost, znana kot "cogging". 

Za SL-1210MK7 je bil razvit nov motor brez jedra z direktnim pogonom . Ta motor ima stator brez jedra. Z odstranitvijo jedra (železno jedro) iz statorja je bil odstranjen glavni vzrok "zobčenja". Poleg tega je bila magnetna sila magneta rotorja izboljšana na najvišjo možno raven in razdalja med statorjem brez jedra in magnetom rotorja je bila optimizirana, kar je doseglo izjemen navor, ki je enak modelu SL-1210MK5. Ta motor z gladkim vrtenjem in močnim navorom natančno in zvesto reproducira zvok iz utora na analogni plošči.

Tonski gumb , ki se že leta uporablja na vodilni DJ sceni, podeduje lastnosti izjemno zanesljivega univerzalnega tonskega gumba v obliki črke S s statičnim uravnoteženjem. S pomočjo izjemno natančnih ležajev dosega večjo občutljivost pri začetnem gibanju kot model SL-1210MK6. Na ta način je utor gramofona natančno sleden, da se doseže odlična zmogljivost sledenja z minimalnim preskakovanjem igle v težkih pogojih predvajanja, kot je praskanje.

Poglej manj
Poglej več...

Model tehničnega sodelovanja za Automobili Lamborghini

Motor brez jedra z direktnim pogonom, ki dosega stabilno vrtenje

Različne nove funkcije, ki se prilagajajo različnim načinom predvajanja

Zelo občutljiv tonski gumb

Vrtljiva igla z izjemno svetlo in dolgotrajno belo LED osvetlitvijo

Izjemno trdno ohišje in kakovostna izolacija pred tresljaji in zunanjimi zvoki

Velikost in teža
Višina
169 mm
Širina
453 mm
Globina
353 mm
Teža
9,6 kg

DJ gramofon
Vrsta
Ročni gramofon z direktnim pogonom
Hitrost DJ gramofona
33 – 1/3, 45 rpm (s spremembo 78 rpm)
Začetni navor
0,18 N・m / 1,8 kg・cm
Hitrost za doseganje nazivnega števila vrtljajev
0,7 s od mirovanja do 33 1/3 vrtljajev na minuto
Širjenje zvoka in vibracije 0,025
% WRMS
Plošča
iz litega aluminija Premer :
332 mm Teža :
Pribl. Kot sile proti preskoku Znotraj 2° 32' (pri 30 cm (12")) utor zunanje plošče Znotraj 0° 32' (pri 30 cm (12")) utor notranje plošče Kot nagiba 22° Nastavitev višine vzvoda 0 – 6 mm Pritisk igle nastavitev 0 – 4 g (neposredno branje) Teža zvočnika Pribl. 7,6 g Veljavno območje teže kartuše 5,6 – 12,0 g (brez pomožne uteži) 14,3 – 20,7 g (vključno z glavo ročaja) Kontakt pokrova zvočnika 4-polni 1,2 mmφ stisnjeni konektor Priključki Avdio izhod PHONO (pin vtičnica) x 1 OZEMLJENI PRIKLJUČEK x 1 Splošno napajanje napajalna AC napetost 110 – 240 V, 50/60 Hz Poraba energije 8 W Približno 0,2 W (pripravljenost) Mere (Š x V x G) 453 x 169 x 353 mm Teža Pribl. 9,6 kg Dodatki Gramofon, protizdrsna podloga, protizdrsna plošča, pokrov za prah, adapter za plošče EP, protiutež, zvočnik, komplet vijakov za kartuše, kabel PHONO, ozemljitveni kabel PHONO, napajalni kabel za izmenični tok, originalna vinilna plošča, nalepke z logotipom znamke, uporabnik priročnik

Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.