V-MODA Crossfade 2 - Codex Edition brezžične slušalke

V-MODA Crossfade 2 - Codex Edition brezžične slušalke

Availability: Trenutno ni na zalogi

Hibridne Bluetooth analogne slušalke s skoraj identičnim zvokom v obeh načinih delovanja Posodobljeno 21.06.2021.

Priporočena cena: Cena: 349,00 €

Special Price 269,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Crossfade 2 Wireless Codex Edition so hibridne Bluetooth analogne slušalke s skoraj identičnim zvokom v obeh načinih delovanja. Vsebuje Qualcomm aptX za CD kakovost zvoka skozi Bluetooth povezavo, sedaj pa še dodatno Advanced Audio Codec (AAC) za najboljši zvok na iOS napravah. Prisoten je tudi univerzalen Sub-band Codecom (SBC).

Omogočen je tudi žični način delovanja (s kablom), slušalke poganjata 50-milimeterska Dual-Diaphragm driverja in CCAW navitje visoke ločljivosti. Izdelane so na Japonskem in certificirane za Hi-Res Audio standard (v žičnem načinu delovanja) s strani Japan Audio Society.

Veliki blazinici iz spominske pene ponujata fleksibilno ergonomsko udobje, ki omogoča tudi dolgotrajno poslušanje. Okvir iz trdnega SteelFlex materiala se prilagaja vaši glavi in ušesom, za odlično izolacijo od zunanjega hrupa in optimalen bas.

Edinstveni cliqfold dizajn omogoča kompaktno zlaganje v majhno trdno torbico. Uživajte v vaši najljubši glasbi z Bluetooth dosegom do 10 metrov, poveže se lahko do 2 napravi hkrati, naprimer telefon in prenosnik.

Vgrajen skriti mikrofon posebej prilagojen za telefonske klice omogoča tudi prepoznavanje glasa. Slušalkam je priložen ARAMID FIBER kabel za žično uporabo, same slušalke pa so izdelane v prestižni kombinaciji jekla in veganskega usnja. Polnljiva litij-ionska baterija omogoča do 14 ur neprekinjene reprodukcije glasbe ali klicev. Polnjenje je enostavno z elegantnim V-Micro USB kabla z FastCharge podporo - 30 min poljnjenja zadostuje za do 4 ure predvajanja glasbe.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

• Vrsta: over ear Bluetoth slušalke
• Driverji: 50-mm Dual Diaphragm
• Frekvenčni odziv (v živčni verziji): 5-40000 Hz
• Občutljivost slušalk: 100 dB @ 1 kHz 1mW
• Občutljivost mikrofona: -42 dB @ 1kHz
• Kapaciteta baterije: 430 mAh (do 14 ur reprodukcije glasbe)
• Kabel: ARAMID FIBER 3.5-milimeterski
• Impedanca: 32 ohmov
• Teža: 309 g