V-Moda Crossfade M-200

V-Moda Crossfade M-200

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

V-moda premium naglavne slušalke namenjene za DJ-e in avdio profesionalce Posodobljeno 02.12.2020.

Priporočena cena: Cena: 349,00 €

Special Price 299,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Novi model slušalk M-200 zagotavlja zvok popolnoma kristalne jasnosti in čistosti ter tako nevtralen, da je skoraj nemogoče najti napako. S svojimi 50-milimetrskimi pogoni z neodim magneti in visoko ločljivimi tuljavami CCAW in natančno nastavitvijo Rolandovih inženirjev slušalke zvesto reproducirajo frekvence do 40 kHz, da ustvarijo detaljen in natančen zvok, ki ga je potrdilo Japonsko združenje za zvočno zvezo.

Zaprta zasnova slušalk zagotavlja optimalno izolacijo hrupa in oprijem, nastavljiv okvir pa je idealen za studijske posnetke. Novi enostranski uravnotežen kabel zmanjšuje hrup in proizvaja čistejši in prostornejši zvok. Močno in fleksibilno jedro ustreza širokemu dizajnu glave za boljšo porazdelitev teže, kar omogoča ure in ure udobja ob uživanju glasbe.

V kombinaciji z vrhunskim PU usnjem na zunanji strani in velikimi snemljivimi blazinicami iz spominske pene za ergonomsko udobje vam sploh ne bo všeč. Edinstvena izvedba cliqfold omogoča kompaktno shranjevanje v majhni, dizajnerski trdi torbici.

Edine slušalke, ki jih lahko popolnoma prilagodite: izberite komplet ščitov po svojih željah iz palete barv, ki jih ponuja, in jih oblikujte po svojem okusu z možnostjo laserskega graviranja kompleta ščitov, zaradi katerega boste zagotovo izstopali v množici. Slušalke so opremljene s posebej prilagojenim SpeakEasy kablom z mikrofonom, ki prispeva k lažji komunikaciji in kakovosti poslušanja.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

• Vrsta: over ear
• 50-mm pogonske enote
• Frekvenčni odziv: 5 - 40 000 Hz
• Občutljivost zvočnika: 101,5 dB pri 1 kHz 1 mW
• Največja vhodna moč: 1000 mW @ 1 kHz
• Impedanca: 30 ohmov
• Teža: 290 g
• Zamenljive blazinice