Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Wintory Air 2

Na zalogi
SKU
8001721

Ušesne brezžične slušalke

  • Tehnologija MEMS za zmanjšanje hrupa mikrofona
  • Tehnologija nabora čipov Qualcomm NC za zmanjšanje zunanjega zvoka
  • 8 ur poslušanja - do 40 ur z ohišjem
58,00 €
(kos)

Vrhunske brezžične slušalke Air 2 s tehnologijo Qualcomm apt-X so zasnovane za izboljšanje zvoka in glasbe prek tehnologije Bluetooth 5.0. Zagotavljajo vrhunsko izkušnjo poslušanja in realističen zvok. Zahvaljujoč vgrajeni grafenski membrani in 6-mm dinamičnih pogonskih enotah ter konstrukciji, ki v celoti sledi oziroma se prilagaja gibom telesa, boste doživeli izjemen zvok in udobje.

Slušalke lahko jasno posnamejo vaš glas s pomočjo tehnologije MEMS za zmanjšanje hrupa mikrofona in tehnologije za odpravljanje hrupa čipov Qualcomm CVC 8.0, ki bo odstranila ves okoliški hrup. V kristalno čistih pogovorih je mogoče uživati ​​tudi v zelo hrupnem okolju.

Eno polnjenje bo zagotovilo celih 8 ur poslušanja, medtem ko bo pripadajoča polnilna torbica ta čas podaljšala za kar 5-krat, kar skupaj nanese neverjetnih 40 ur poslušanja glasbe. Najnovejša tehnologija hitrega polnjenja USB-C omogoča polnjenje v samo 10 minutah, kar zagotavlja dodatni 2 uri predvajanja.

Slušalke so opremljene s profesionalno vodoodporno silikonsko zaščito in notranjim Nano premazom, ki zagotavlja dvojno zaščito in preprečuje morebitne poškodbe zaradi nenadne prhe ali nenamernega brizganja znoja med intenzivno vadbo.

Preprost dotik večfunkcijskega gumba vam omogoča prilagajanje glasnosti, začetek ali premor predvajanja, preskok na prejšnji ali naslednji zvočni posnetek, sprejemanje ali zavračanje klicev, aktiviranje glasovnega upravljanja Siri itd. Prosto preklapljajte med dvojnim in mono načinom. Opremljeni so s keramično anteno na vsaki slušalki, ki omogoča stabilnejše pretakanje glasbe in klice.

Preprosto jih vzemite iz etuija in samodejno se bodo povezali ter vnesli nastavitve Bluetooth vašega pametnega telefona za seznanitev. Združljivi so z napravami Bluetooth (pametni telefoni, tablice, računalniki in televizorji).

 

Različica Bluetooth: 5.0
Bluetooth profili: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Avdio kodeki: aptX, SBC, AAC (Advanced Audio Coding)
Zvočnik: 6-mm grafenska pogonska enota
Življenjska doba baterije: 8+ ur (odvisno od glasnosti in zvočne vsebine)
Baterija: 550 mAh za polnilno torbico in 50 mAh za ušesne čepke
Čas pripravljenosti: približno 400 ur s polnilnim ohišjem
Delovni doseg: 30 m

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top