Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Bowers & Wilkins 801 D4 samostoječi zvočnik

Ni na zalogi
Only %1 left
SKU
TEMP801D4
801 D4 je model zvočnika, ki postavlja standarde po katerih bodo vsi vrhunski dizajni v prihodnosti ocenjevani.
19.000,00 €
(kos)

Vsak nov model v novi seriji 800 Diamond, združuje na stotine podrobnih izboljšav in več popolnoma novih tehnologij za ustvarjanje najbolj pregledne, podrobne in zvočne serije zvočnikov, ki jih je Bowers & Wilkins kdajkoli izdelal. Uglajeno in elegantno ohišje zvočnikov, skupaj z razkošnimi podrobnostmi naredijo to serijo najprestižnejšo serijo 800 Diamond doslej.

801 D4 je model zvočnika, ki postavlja standarde, po katerih bodo vsi vrhunski modeli v prihodnosti ocenjeni. Opremljen z vsemi novimi tehnologijami serije 800, 801 D4 označuje povratek ponudbe enega od najbolj priljubljenih modelov zvočnikov Bowers & Wilkins.

Vsak model v seriji ima izboljšano verzijo kultnega visokotonca s trdnim ohišjem in z novim, podaljšanim cevnim sistemom za ustvarjanje še bolj odprtega zvoka za visoke frekvence.

To izjemno trdno ohišje se brez težav upira neželenim resonancam in je izjemno akustično oblikovano – še posebej v kombinaciji z novim sistemom ločevanja, ki loči od preostalega zvočnika, učinkovita nega doslej. Visokotonec je tako kot prej izdelan iz masivnega aluminija in zdaj uporablja eloksiran zaključek - temen ali svetel, odvisno od barve ohišja.
Aluminijasta glava visokotonca je neverjetno trdna in inertna, previdno dušena, da prepreči neželene resonance, in ločena od ohišja nizkih tonov in ohišja visokotonca. Tako dobimo najbolj realistične srednjetonske zvoke doslej.

Vsak model v seriji 800 uporablja izboljšane zasnove Matrix. Matrix je že več kot 30 let jedro tehnologije Bowers & Wilkins in se v tem času nenehno razvija. Notranja struktura prepletenih plošč znotraj zvočnika pritrdi zvočnik v vse smeri, tako da Matrix pomaga pri kabinetnem zvočniku, ki bo trden, inerten in tih.

  • Tehnične lastnosti: diamantni visokotonski zvočnik, trdni visokotonski zvočnik na vrhu, tehnologije Continuum Cone in FST, antiresonančni vtič, biomimetično vzmetenje, matrix, bas enote Aerofoil stožca, Flowport
  • Pogonske enote: 1 x 25 mm diamantni visokotonski zvočnik, 1 x 150 mm Continuum Cone FST srednjetonska enota, 2 x 250 mm Aerofoil stožčasta bas enota
  • Frekvenčno območje: 13Hz - 35 kHz
  • Frekvenčni odziv: 15Hz - 28 kHz
  • Občutljivost: 90 dB
  • Nazivna impedanca: 8 ohmov
  • Priporočena stopnja ojačanja: 50 W - 1000 W znotraj 8 ohmov
  • Največja priporočena impedanca kabla: 0,1 ohm
  • Dimenzije: 1221 x 451 x 600 mm
  • Teža: 100,60 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top