Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Definitive Technology Demand D11 - Bookshelf Zvočnik

Na zalogi
SKU
DT01012
Visoko zmogljivi bookshelf zvočnik
549,00 €
(kos)

Definitive Technology Demand D11 so visokokakovostni veliki bookshelf zvočniki, ki oddajajo zvok polnega razpona, ki bo napolnil celotno sobo, vse pakirano v sodoben, eleganten dizajn. Je kot nalašč za vse ljubitelje HiFija, hkrati pa ohranja možnost kombinacij za domači kino.

Z novimi naprednimi tehnologijami vsak zvočnik zagotavlja gladko, visokofrekvenčno reprodukcijo in tridimenzionalno polnjenje prostora. Z nadzorovanimi basi in minimalističnim dizajnom serija presega konkurente ne samo po ceni, temveč tudi po zmogljivosti.

Ogljikova vlakna zagotavljajo večjo trdnost stožca za večjo globino nizkih tonov, hkrati pa preprečujejo, da bi se pojavila popačenja stožcev. Prav tako zagotavljajo, da so nizkofrekvenčni zvočniki čvrsti, vendar lahki in zagotavljajo globlje in čistejše nizke frekvence.

Integrirana pasivna basovska enota v vsakem zvočniku daje vrhunski podaljšek nizkih tonov.

Kupola aluminijastega visokotonca zagotavlja jasen in natančen odziv visokih frekvenc. 20/20 Wave Alignment Lens uravnoteži visoke frekvence za izboljšanje disperzije in bogato, uravnoteženo izkušnjo poslušanja. Edinstvena zvočna značilnost serije Demand je visokotonski tviter, ki zagotavlja natančnejšo stereo sliko na sredini in odstranjuje neželeno difrakcijo iz vogalov sprednje pregrade.

Patentirani linearni odziv Waveguidea širi frekvenčni odziv na osi in izven nje, izboljša disperzijo za bolj naraven domet in natančnejše snemanje.

Zvočnik odlikuje prefinjen, sodoben industrijski dizajn z aluminijasto sprednjo predelno steno, ki zagotavlja brezčasen videz, ki se bo prilegal vsakemu dekorju in prostoru. Vizualni vtis dopolnjuje natančen tridimenzionalni zvok, ki napolni sobo ne glede na to, ali uživate v svoji najljubši glasbi ali zvoku iz filmov.

Prodaja se samo v paru - levi in desni zvočnik sta usklajena v paru.

• Zvočniške enote: okrogli BDSS nizkotonski / nizkotonski zvočnik (16,51 cm), okrogli aluminijasti visokotonec s kupolo (2,54 cm), pasivni nizkotonski radiator (15,24 cm)
• Skupni frekvenčni odziv: 48 Hz - 24000 Hz
• Nazivna impedanca: 8 ohmov
• Občutljivost: 90 dB
• Pozlačeni konektorji
• Priporočena moč ojačevalnika: 20 - 200 W
• Mere: 33,02 x 18,42 x 31,75 cm

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top