Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Dynaudio Emit 10 Bookshelf zvočnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DYNEMIT10
Emit 10 je kompakten, dvosistemski zvočnik, ki uporablja tehnologijo high-end Dynaudio serije Confidence, Contour in Evoke.
276,75 € 369,00 €
(kos)

Emit 10 je kompakten, dvosistemski zvočnik, ki uporablja tehnologijo iz high-end serije Dynaudio Confidence, Contour in Evoke. Idealni so za manjše sobe in satelitske kanale v sistemu za domači kino.

Vsebujejo 14 -centimetrsko srednjetonsko enoto MSP (magnezijev silikatni polimer). SME je material, ki ga je Dynaudio razvil že desetletja in zagotavlja pravo kombinacijo lahkosti, togosti in dušenja za neverjetno natančnost.

Enota srednjega in nizkega tona izvira iz Esotec +, ki je v uspešni seriji Dynaudio Evoke. Njegov dvojni magnetni sistem zagotavlja boljši nadzor gibanja in občutljivosti, kar zagotavlja izboljšan frekvenčni odziv in dinamiko pri nižjih frekvencah, hkrati pa ohranja kristalno jasne zmogljivosti srednjega razreda. To pomeni, da lahko svojo glasbo odslej poslušate brez motenj pri glasnejši glasnosti.

Zvočna tuljava je izdelana iz aluminijaste žice, prevlečene z bakrom. Aluminij je lahek, kar daje pogonskim sistemom fleksibilnost, ki je ne boste našli nikjer drugje, medtem ko bakrena prevleka poveča prevodnost za večjo trdnost.

Kakovostni sistem dvojnih feritnih magnetov zagotavlja moč, uporaba dveh magnetov pa pomeni, da so inženirji Dynaudio lahko nadzirali magnetni tok tako, da ga usmerjajo nazaj na glasovno tuljavo, kjer je najbolj potreben.

Vsi zvočniki Emit uporabljajo visokotonec Cerotar iz priznane serije Evoke, ki temelji na legendarnem visokotoncu Esotar Forty iz zvočnikov Dynaudio Special Forty. Je 28-milimetrska enota iz blaga z mehko kupolo in posebno prevleko DSR. Zakaj visokotonec s tkanino in mehko kupolo? Ker v vaši najljubši glasbi prenašajo vse podrobnosti in odprtost, užitek tudi pri dolgotrajnem poslušanju.

Notranja kupola Hexis nadzoruje in oblikuje pretok zraka z glajenjem in optimizacijo frekvenčnega odziva za še čistejše visoke frekvence in odpravo resonance. To pomeni, da je membrano mogoče natančneje premikati, kar zagotavlja več podrobnosti. Poganja ga ferit + stroncijev-karbonat ferit + keramični magnetni sistem - za večjo občutljivost, večjo jasnost in naraven, dinamičen odziv.

Vsi zvočniki Emit imajo nov dvojni nizkotonski refleksni priključek, optimiziran za zmanjšanje zračnih turbulenc in zmanjšanje neželenega "sekljanja". Omarice za zvočnike so izdelane iz 18 mm materiala MDF in so pokrite z laminatnimi oblogami po meri. Vsi zvočniki so opremljeni s črnimi magnetnimi rešetkami.

  • Občutljivost: 85 dB
  • Dolgotrajna poraba energije IEC: 150 W
  • Impedanca: 6 ohmov
  • Frekvenčni odziv (± 3 dB): 64Hz - 25kHz
  • Crossover: dvosmerni
  • Frekvenca križanja: 3700 Hz
  • Srednje / nizkotonski zvočnik: 14 cm MSP
  • Visokotonec: Cerotar z mehko kupolo Hexis
  • Dimenzije: 170 X 290 X 271,5 mm
  • Teža: 6,43 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top