Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Dynaudio Sub 6 - Subwoofer Zvočnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DYNSUB6
Nizkotonec, ki se bo popolnoma ujemal z zvočniki Dynaudio - na inteligenten način
2.000,00 €
(kos)

Nizkotonec, ki se bo popolnoma ujel z zvočniki Dynaudio - na inteligenten način. Popolnoma nova zasnova enot, izpopolnjen DSP in parametrični EQ zagotavljajo prilagoditev vašim pogojem. Sub 6 je zasnovan za brezhibno integracijo z vsemi zvočniki Dynaudio, kot so Contour, Confidence, Evidence, Special Forty ...

TEHNOLOGIJA IZDELAVE

Nizkotonski zvočnik vključuje napredno inteligentno tehnologijo DSP, ki svojo zmogljivost toliko prilagodi kupčevemu sistemu, da lahko zanesljivo pretvori dvosistemski zvočniški sistem v trosistemskega. Pri drugih modelih (vključno z zvočniki, ki niso Dynaudio), je mogoče križno frekvenco, ojačanje in faze nastaviti ročno.

Za zmogljiv bas sta odgovorni dve povsem novi hibridni 24 cm MSP+ enoti, zasnovani posebej za nizkotonce, skupaj z ojačevalnikom moči 500 W. Ti novi enoti sta nameščeni na obeh koncih skrbno izdelane omare zaprte zasnove, ki se širi bolj v širino kot v globino in omogoča bolj diskretno postavitev ob steno.

POVEZAVE

Sub 6 ima dvojne povezave RCA in XLR, ki ustrezajo večini sistemov, in ima številne priročne funkcije za pomoč pri večjih in naprednejših nastavitvah. To vključuje možnost nastavitve časovne zamude, da zagotovite, da nizkotonec in zvočniki delujejo popolnoma usklajeno. Uporabnik mora samo vnesti razdaljo od nizkotonskega zvočnika do zvočnika in nizkotonec se samodejno prilagodi s časovno in fazno zamudo. Na voljo je tudi popolnoma parametričen EQ s tremi filtri za najboljše delovanje.

Nizkotonski zvočnik se dobro ujema z obstoječim sistemom Dynaudio zahvaljujoč inženirjem, ki so skrbno razvili akustične lastnosti vsakega izmed priljubljenih hi-end in hi-fi zvočnikov, ter za vsakega nato ustvarili zemljevid zmogljivosti po meri. Enaka praksa je bila uporabljena pri oblikovanju tega nizkotonskega zvočnika - uporabniki lahko izberejo določen model zvočnikov Dynaudio, ki ga imajo v svojem sistemu, in Sub 6 se bo med njimi popolnoma prilegal, dvosistemski sistem pa pretvoril v trosistemski.

Posodobitev vdelane programske opreme bo na voljo ob vsaki novi predstavitvi zvočnikov, skupaj z zemljevidi zmogljivosti, tako da bo Sub 6 lahko deloval z najnovejšimi modeli kot pri klasiki.

Subwoofer uporablja nove Dynaudio MSP + hibridne zvočniške enote, izdelane predvsem iz aluminija. Za preprečevanje aluminijastega hrupa se uporablja sistem blaženja, ki vključuje dušenje na zadnji strani enot in Dynaudijev magnezijev silikatni polimer v sprednjem delu dušenja za najboljše delovanje.

• Sistem: dvojni zvočniški enoti, aktivni nizkotonski DSP
• Analogni vhodi: 2 x XLR balansiran, 2x RCA fono
• Analogni izhodi: 2 x XLR balansiran, 2x RCA fono
• Frekvenčni odziv: 16Hz - 230Hz
• Samodejno vklop / izklop
• Woofer: 2 x 24 cm MSP + hibridni pogon
• Moč ojačevalnika: 500 W
• izmenični vhod: 100 - 120V / 220 - 240V 50 / 60Hz
• Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
• Največja poraba energije: 490 W
• Dimenzije: 447 x 300 x 268 mm
• Teža: 21,5 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top