Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Lyngdorf BW-2 subwoofer

Na zalogi
Only %1 left
SKU
LYNBW2
Lyngdorf BW-2 subwoofer
1.499,00 €
(kos)

Active BW-2 je zasnovan kot visokopasovni nizkotonec z namenom predvajanja glasbe in zvočnih posnetkov s polno dinamiko in natančnostjo. Minimalistična zasnova zagotavlja, da so vsi viri usmerjeni v najboljšo možno reprodukcijo zvoka.

Frekvenčno območje tega nizkotonca sega do 800 Hz v "bypass" načinu, za razliko od tradicionalnih nizkotoncev, ki so običajno omejeni na 120 Hz. Z drugimi besedami, to je enota, ki sledi signalu z izjemno natančnostjo, tako da lahko predvaja glasbo, ne le ropotanja in eksplozij v akcijskem filmu.

Je diskretnega dizajna, na voljo v črni ali mat beli barvi visokega sijaja, ki omogoča brezhibno integracijo v vsako sodobno notranjost. Lahko se postavi pokončno ali bočno, da se prilega razpoložljivemu prostoru. Prav tako je popoln za kateri koli stereo sistem ali sistem za domači kino.

Notranji ojačevalnik je v lastni zasnovi razreda D Lyngdorf, ki temelji na 15-letnih izkušnjah pri oblikovanju avdiofilskih ojačevalnikov razreda D. Z izhodno močjo 400 W lahko zagotovi dovolj moči za nadzor pogonskih sklopov tudi pri ekstremnih ravneh.

Nizkotonec ima dva vhodna načina. Če je nastavljen na "Line-in", se lahko uporablja z običajnimi ojačevalniki in procesorji ter ima frekvenčno območje 25-200 Hz. Tako kot pri običajnih nizkotoncih je omogočen nadzor nad višino, frekvenčnim območjem in fazno prilagoditvijo. Če imate avdio ojačevalnik Lyngdorf, lahko zaobidete notranje filtre. Zdaj se frekvenčno območje povzpne na 800 Hz in BW-2 lahko uporabite kot mejni nizkotonec, da dvignete zmogljivost vašega sistema na novo raven.

  • Opis: Aktivni globokotonec z visoko pasovno širino
  • Pogonske enote: 10-palčna dolga pogonska enota, 50 mm glasovna tuljava, material stožca: globoko anodiziran aluminij
  • Ohišje: zaprto omarno, polna MDF konstrukcija, prostornina 14 litrov
  • Frekvenčni odziv: 25 - 200 Hz (z uporabo linijskega vhoda), 25 - 800 Hz (z uporabo obvodnega vhoda)
  • Največji SPL: 106 dB RMS Metoda THX: 40 - 80 Hz
  • Točka križanja: frekvenca X-over (60 - 200 Hz)
  • Priključki: RCA / analogni mono vhod
  • Dimenzije: 44 x 32,5 x 17,2 cm
  • Teža: 14,4 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top